3 subiecte de discuție pentru conversații lungi in VIDEOCHAT

Activitatea de videochat este una foarte complexă care se bazează foarte multe pe interactiune umana. O dată ce vei practica într-adevăr această meserie, vei fi surprinsă probabil să descoperi că fidelizarea clienților are la bază o interacțiune autentică. De aceea, cea mai importantă unealtă din arsenalul tău va fi abilitatea de a purta o conversație incitantă și stimulantă pentru intelectul membrilor cu care ai o conversatie privata. Care sunt subiectele pe care le poți aborda pentru a-i ține interesați pe o perioadă cât mai lungă de timp?

Discută despre pasiunile lor, dar și ale tale

Este un fapt cunoscut că pasiunile animă viața oricui și că în momentul în care vorbești despre un lucru care îți face plăcere ți se luminează fața și ți se schimbă dispoziția într-una mai bună. Treaba ta ca model de videochat este să te asiguri că îți vei fideliza clienții, și cel mai ușor mod de a face asta este să-i convingi să se deschidă și să-ți povestească despre ei. În momentul în care aceștia vor începe să-ți povestească despre filmele sau muzica preferată, sportul pe care îl practică sau hobby-urile pe care le întreprind, vei avea o mulțime de mini subiecte pe care le poți aborda.

Oamenii adoră să vorbească despre subiecte care îi fac să se simtă fericiți. Dacă îi transmiți omului din fața ta, cu ajutorul limbajului corporal că discuția este plãcutã sau că cel puțin te-a făcut curioasă,  automat se va simți mult mai bine în compania ta.

Cine știe, poate chiar vei descoperi că aveți pasiuni comune și poți să contribui și tu la conversație cu părerile tale reale pe subiectul respectiv. Nimic nu apropie doi oameni mai mult decât interesele și pasiunile comune. Nu uita că cei care vor o conversatie privata cu tine sunt interesați să te cunoască la rândul lor, nu doar să împărtășească informații despre ei. Dă detalii despre pasiunile tale și vei vedea cum nivelul lor de interes crește.

Discută despre problemele pe care le au, lucrurile care îi macină

De multe ori, oamenii care intră pe platformele de videochat au nevoie pur și simplu de un prieten, de o persoană căruia să i se destăinuie. Poate că nu toate conversațiile vor atinge puncte sensibile din viața lor, majoritatea oamenilor fiind destul de precauți la începutul unei interacțiuni, dar în timp își pot deschide sufletul în fața ta și să-ți spună ce nemulțumiri au în viața de zi cu zi.

Treaba ta va fi să asculți cu empatie și să te folosești de atitudinea ta deschisă și prietenoasă ca să le arăți și partea bună din orice situație. Poți vorbi evident și despre experiențele tale, dar ai grijă să nu divulgi date personale care să încalce principiul confidentialitatii.

Membrii tăi se vor simți instant atrași de o persoană autentică ce face eforturi să îi cunoască și să îi înțeleagă și care dă impresia că poate empatiza cu ei.

Vorbește despre orice

Indiferent că vorbești cu clienții tăi din postura de model de videochat adult sau non-adult, sexul va fi mereu un subiect de discuție incitant, deoarece toată lumea are fantezii pe care vrea să le exploreze. Tu ai capacitatea de a alege cât de departe merge discuția și cât de confortabilă ești cu subiectul abordat, dar bărbații vor aprecia mereu o femeie deschisă la minte care să-i excite și doar prin vorbele și ideile pe care le exprimă.

Urmează sfaturile colegelor din echipa de training si vei descoperi cum sa ajungi model de top. Cât de interesantă și de provocatoare ești, atât fizic cat și mental, va dicta ce câștiguri vei lua acasă la finalul zilei.

Putem discuta mult mai detaliat in momentul in care vei veni sa ne cunosti si iti vom pune la dispozitie mult mai multe informatii.

Ne poti contacta telefonic sau scrie un mesaj in WhatsApp: 0749 707 702.

Poti discuta online cu una din colegele noastre chiar acum in Chat sau ne poti trimite un email la info@eliteagency.ro si iti promitem ca te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Tu poti orice, iti vom demonstra ce înseamnã succesul!

Be a money magnet – you deserve it!

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!