Angajari videochat in Bucuresti


De ce sa lucrezi la Elite Agency?

parallax background
 

Daca ai ajuns pana aici, este clar ca vrei sa te angajezi in domeniul videochat. Elite Agency face angajari videochat in Bucuresti, asa ca asteptam sa aflam mai multe despre tine prin intermediul formularului de mai jos. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru programarea unui interviu

 
Alatura-te ELITE AGENCY, totul incepe cu un telefon sau un mesaj! Daca ai ajuns pana aici, iti propunem sa ne cunoastem! Imediat dupa ce ai completat formularul de mai jos, manager-ul HR, care este o persoana amabila, te va contacta in vederea stabilirii interviului in functie de programul tau


Angajeaza-te in videochat si bucura-te de lucrurile la care doar visai!


Muncesti mult si castigi putin? Ai intalnit doar sefi si colegi care ti-au facut sederea la locul de munca un adevarat cosmar? Si, nu in ultimul rand, crezi ca ti se potriveste un job cu totul diferit fata de ce ai avut pana acum, poate unul de model? Indiferent de motivele care te-au determinat sa iti schimbi jobul, un lucru este cert: locul tau nu era acolo! In plus, nu trebuie sa faci un compromis doar pentru a avea un salariu de la o luna la alta. Elite Agency face angajari videochat si iti poate oferi chiar azi un job de model online, cu PLATA LA ZI – SAPTAMANAL – BILUNAR si program flexibil, unde primesti si un bonus de angajare in valoare de *500$! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la 0749 707 702 sau pe info@eliteagency.ro si te vom programa la un interviu.
Fie ca este sau nu primul tau job in videochat, nu trebuie sa ai emotii. Studioul nostru iti va face acomodarea cat se poate de usoara, astfel incat sa nu simti nicio secunda ca esti noua in industrie. Beneficiezi de traininguri gratuite sustinute de experti in domeniu, in cadrul carora vei invata sa comunici si sa iti pui atuurile in valoare.
Elite face angajari videochat in Bucuresti, asadar iti lansam si tie invitatia la un interviu! Profita de sansa obtinerii unor castiguri online, rapide, in deplina discretie garantata de studioul nostru. Este sansa ta de a-ti schimba nu doar jobul, ci si viata, dintr-una plina de neajunsuri in cea la care doar indrazneai sa visezi!
parallax background
 

Tu alegi cum sa-ti incasezi banii
Tu alegi cum vrei sa te platim


Fiecare model Elite are libertatea de a-si alege propriul sistem de plata. Mai exact, poate hotari sa incaseze banii sub forma:
  • Unui procent progresiv din incasari (intre 50% - 80%);
    • Grilei care se supune unor criterii stabilite de studioul nostru, precum: performanta pe care ai atins-o la jobul de model online, punctualitatea si respectarea programului de lucru, numarul de ore petrecute online in privat.

    Acest extra-beneficiu vine in completarea paletei de avantaje oferite de studioul nostru. Acordam aceasta libertate in semn de apreciere fata de increderea pe care modele noastre ne-au acordat-o de la inceputul colaborarii, alegand Elite Agency dintre toate studiourile de videochat din Bucuresti. Prioritizam binele modelelor noastre, fapt pentru care le oferim dreptul de a lua deciziile care le avantajeaza din punct de vedere financiar.
    Mai avem pentru tine o surpriza: un bonus ANIVERSAR! Apreciem si remuneram pe masura fidelitatea ta fata de noi. Si, pentru a ne arata recunostinta, dar si pentru a marca inca un an petrecut alaturi de noi, iti oferim un bonus aniversar de 100% din incasari!
 
parallax background
 
 

Cel mai bine platit job in videochat este sigur si stabil


Elite face angajari videochat in Bucuresti 100% legale. Fiecare colaborare incheiata intre model si studio este recunoscuta oficial printr-un contract de artist - interpret. In acest fel, drepturile si responsabilitatile fiecarei parti sunt transparentizate. Si, pentru ca informatiile legate de incasari sunt conform legii, de doua ori pe luna vei primi un act aditional in care vor fi stipulate detalii despre incasari, comisioane, impozite etc.
Siguranta acestui job o vei intalni pe toate planurile. Fie ca vei lucra doar o saptamana sau o luna ca model de videochat, toti banii pe care i-ai castigat iti vor fi platiti fara intarzieri. In plus, iti garantam discretie prin statusul trecut in contractul de colaborare, dar si prin protejarea identitatii tale pe site-urile partenere.
In videochat angajarile se fac nu doar dupa criteriile studioului. La Elite Agency, credem intr-un parteneriat de durata cu modele noastre, fapt pentru care toate au dreptul de a-si exprima preferintele in ceea ce priveste conditiile de lucru, programul, plata si multe altele. Pentru ca siguranta financiara si stabilitatea sunt doi factori esentiali de care depinde si bunastarea ta emotionala, alaturi de noi te bucuri de toate premisele unei vieti lipsite de griji.

Lucrezi relaxata intr-o locatie de lux, cu dotari de top


Un job in videochat iti asigura atat confortul financiar, cat si confortul unui mediu de lucru sigur, prietenos si luxos. Studioul nostru se bucura de o pozitionare ultracentrala, in Piata Victoriei, dar si de un design modern si glamorous, surprins pana in cele mai mici detalii. Totul, de la pozitionare si pana la amenajare, a fost ales tinand cont de confortul modelelor.
Studente sau mamici, puteti ajunge rapid la sediul studioului nostru cu masina, autobuzul sau metroul. In plus, lucrati in deplina siguranta oferita de serviciile de paza de care beneficiaza locatia noastra, dar si de zona selecta in care se afla aceasta

Angajari videochat Bucuresti pe timp de vara


Studioul nostru vine in intampinarea nevoilor tale cu oferte de angajari videochat irezistibile! Summer jobs la care poti castiga intr-o vara cat pentru tot anul, lucrand cum si cat vrei, in ture flexibile care iti lasa mai mult timp pentru distractie.
Totodata, daca vrei lucrezi in videochat pe durata verii in Bucuresti, studioul nostru iti faciliteaza relocarea! Ne dorim sa te bucuri de oportunitatea angajarii in videochat fara grija ca iti vei gasi cu greu o locuinta, asa ca iti oferim sprijinul necesar la inceput de drum.
Tot noi ne vom ocupa ca in timpul scurt petrecut la job sa inveti rapid toate secretele castigurilor de top. Iti punem la dispozitie cei mai buni traineri din domeniu, alaturi de care te vei transforma intr-un star de ELITA.
parallax background
 

Garantam 100% discretie si confidentialitate


Cum se fac in videochat angajari protejand identitatea modelelor? Simplu, fiecare model foloseste un pseudonim, iar studioul nostru iti garanteaza discretie si confidentialitate deplina. Noi ne facem datoria fata de fiecare model avand grija de imaginea sa.


Ne ocupam de promovarea modelelor


Studioul de videochat Elite foloseste doar ultima generatie de echipamente, pentru ca tu sa arati impecabil in timpul sesiunilor live. In plus, alegand sa faci videochat de la studio si nu de acasa, beneficiezi de suport tehnic non-stop. Indiferent de ora sau problema intampinata, colegii tai iti vor oferi asistenta tehnica in cel mai scurt timp. Timpul inseamna bani, asadar trebuie sa profiti de orice clipa petrecuta online pentru a castiga cat mai multi bani.


Participi la traininguri special concepute pentru a te forma ca model de top, in cadrul carora iti vei perfectiona abilitatile de comunicare, limba engleza. Dincolo de faptul ca lucrezi intr-un mediu cochet si luxos, cu tinute, accesorii si make-up asigurate de studio, ne ocupam si de promovarea imaginii tale. Sedintele foto sunt realizate atat in cadrul sediului nostru luxos din Victoriei, cat si in diverse locatii exotice special alese pentru obtinerea unor cadre exclusiviste. Sta doar in puterea ta sa fructifici aceste beneficii si avantaje oferite de Elite Agency pentru atingerea scopului tau: sa faci bani multi intr-un timp foarte scurt!