Angajeaza-te in videochat

Daca ai ajuns pana aici, este clar ca vrei sa te angajezi in domeniul videochat. Asteptam sa aflam mai multe despre tine prin intermediul formularului de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru programarea unui interviu!

RECOMANZI SI CASTIGI *1000$

Elite Agency este unicul studio de videochat din Romania care ofera REAL *1000$ pentru recomandarea unui model, fie ca lucrezi sau nu in cadrul studioului nostru sau in videochat. In urma inceperii colaborarii cu studioul nostru si modelul va primi *1000$.
Cu cat recomanzi mai multe modele cu atat castigurile tale cresc!

Angajeaza-te in videochat si bucura-te de lucrurile la care doar visai!

Muncesti mult si castigi putin? Ai intalnit doar sefi si colegi care ti-au facut sederea la locul de munca un adevarat cosmar? Si, nu in ultimul rand, crezi ca ti se potriveste un job cu totul diferit fata de ce ai avut pana acum, poate unul de model? Elite Agency face angajari videochat si iti poate oferi chiar azi un job de model online, cu PLATA LA ZI – SAPTAMANAL – BILUNAR si program flexibil, unde primesti si un bonus de angajare in valoare de *1000$! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la 0749707702 sau sa ne scrii un mesaj pe info@eliteagency.ro pentru a programa un interviu!

Fie ca este sau nu primul tau job in videochat, nu trebuie sa ai emotii. Studioul nostru iti va face acomodarea cat se poate de usoara, astfel incat sa nu simti nicio secunda ca esti noua in industrie. Beneficiezi de traininguri gratuite sustinute de experti in domeniu, in cadrul carora vei invata sa comunici si sa iti pui atuurile in valoare.

Elite face angajari videochat in Bucuresti, asadar iti lansam si tie invitatia la un interviu! Profita de sansa obtinerii unor castiguri online, rapide, in deplina discretie. Este sansa ta de a-ti schimba nu doar jobul, ci si viata, intr-una la care doar indrazneai sa visezi!

Model pentru o vara

Studioul nostru vine in intampinarea nevoilor tale cu oferte de angajare in videochat irezistibile! Summer job este conceput ca tu sa poti castiga intr-o vara cat pentru tot anul, lucrand cum si cat vrei, in ture flexibile care iti lasa mai mult timp pentru distractie!

Cel mai bine platit job in videochat este sigur si stabil

ELITE AGENCY face angajari videochat in Bucuresti 100% legale. Fiecare colaborare incheiata intre model si studio este recunoscuta oficial printr-un contract de artist – interpret. In acest fel, drepturile si responsabilitatile fiecarei parti sunt transparentizate. Si, pentru ca informatiile legate de incasari sunt conform legii, de doua ori pe luna vei primi un act aditional in care vor fi stipulate detalii despre incasari, comisioane, impozite etc.

Siguranta acestui job o vei intalni pe toate planurile. Fie ca vei lucra doar o saptamana sau o luna ca model de videochat, toti banii pe care i-ai castigat iti vor fi platiti fara intarzieri. In plus, iti garantam discretie prin statutul trecut in contractul de colaborare, dar si prin protejarea identitatii tale pe site-urile partenere.

In videochat angajarile se fac nu doar dupa criteriile studioului. La Elite Agency, credem intr-un parteneriat de durata cu modele noastre, fapt pentru care toate au dreptul de a-si exprima preferintele in ceea ce priveste conditiile de lucru, programul, plata si multe altele. Pentru ca siguranta financiara si stabilitatea sunt doi factori esentiali de care depinde bunastarea ta emotionala iar alaturi de noi te vei bucura de toate premisele unei vieti lipsite de griji.

DEVINO MODEL DE TOP

SI TU POTI DEVENI UN MODEL DE TOP LA ELITE AGENCY! NE RECOMANDA CELE MAI MARI SITE-URI DE VIDEOCHAT

Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!