Angajeaza-te in videochat

Daca ai ajuns pana aici, este clar ca vrei sa te angajezi in domeniul videochat. Asteptam sa aflam mai multe despre tine prin intermediul formularului de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru programarea unui interviu!

model FULL TIMe

job de Trainer

RECOMANZI SI CASTIGI *1000$

Elite Agency este unicul studio de videochat din Romania care ofera REAL *1000$ pentru recomandarea unui model, fie ca lucrezi sau nu in cadrul studioului nostru sau in videochat. In urma inceperii colaborarii cu studioul nostru si modelul va primi *1000$.
Cu cat recomanzi mai multe modele cu atat castigurile tale cresc!

Angajeaza-te in videochat si bucura-te de lucrurile la care doar visai!

Muncesti mult si castigi putin? Ai intalnit doar sefi si colegi care ti-au facut sederea la locul de munca un adevarat cosmar? Si, nu in ultimul rand, crezi ca ti se potriveste un job cu totul diferit fata de ce ai avut pana acum, poate unul de model? Elite Agency face angajari videochat si iti poate oferi chiar azi un job de model online, cu PLATA LA ZI – SAPTAMANAL – BILUNAR si program flexibil, unde primesti si un bonus de angajare in valoare de *1000$! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la 0749707702 sau sa ne scrii un mesaj pe info@eliteagency.ro pentru a programa un interviu!

Fie ca este sau nu primul tau job in videochat, nu trebuie sa ai emotii. Studioul nostru iti va face acomodarea cat se poate de usoara, astfel incat sa nu simti nicio secunda ca esti noua in industrie. Beneficiezi de traininguri gratuite sustinute de experti in domeniu, in cadrul carora vei invata sa comunici si sa iti pui atuurile in valoare.

Elite face angajari videochat in Bucuresti, asadar iti lansam si tie invitatia la un interviu! Profita de sansa obtinerii unor castiguri online, rapide, in deplina discretie. Este sansa ta de a-ti schimba nu doar jobul, ci si viata, intr-una la care doar indrazneai sa visezi!

Model pentru o vara

Studioul nostru vine in intampinarea nevoilor tale cu oferte de angajare in videochat irezistibile! Summer job este conceput ca tu sa poti castiga intr-o vara cat pentru tot anul, lucrand cum si cat vrei, in ture flexibile care iti lasa mai mult timp pentru distractie!

Cel mai bine platit job in videochat este sigur si stabil

ELITE AGENCY face angajari videochat in Bucuresti 100% legale. Fiecare colaborare incheiata intre model si studio este recunoscuta oficial printr-un contract de artist – interpret. In acest fel, drepturile si responsabilitatile fiecarei parti sunt transparentizate. Si, pentru ca informatiile legate de incasari sunt conform legii, de doua ori pe luna vei primi un act aditional in care vor fi stipulate detalii despre incasari, comisioane, impozite etc.

Siguranta acestui job o vei intalni pe toate planurile. Fie ca vei lucra doar o saptamana sau o luna ca model de videochat, toti banii pe care i-ai castigat iti vor fi platiti fara intarzieri. In plus, iti garantam discretie prin statutul trecut in contractul de colaborare, dar si prin protejarea identitatii tale pe site-urile partenere.

In videochat angajarile se fac nu doar dupa criteriile studioului. La Elite Agency, credem intr-un parteneriat de durata cu modele noastre, fapt pentru care toate au dreptul de a-si exprima preferintele in ceea ce priveste conditiile de lucru, programul, plata si multe altele. Pentru ca siguranta financiara si stabilitatea sunt doi factori esentiali de care depinde bunastarea ta emotionala iar alaturi de noi te vei bucura de toate premisele unei vieti lipsite de griji.

Iti oferim cel mai bine platit job in videochat din Bucuresti!

Studioul de videochat din Bucuresti care iti ofera bonus la angajare de *1000$!

Facem angajari in videochat cu plata la zi, saptamanal sau bilunar!

_________________

Jobul tau in videochat iti asigura o viata fara griji.

Nu trebuie sa te nasti din nou pentru a te bucura de o viata noua. Trebuie doar sa incepi sa lucrezi in videochat Bucuresti la Elite Agency! Iti oferim la angajare, un bonus de *1000$ si lunar poti ajunge sa incasezi peste 3.000$.

Suna bine? Si asta nu e tot!

Devii 100% independenta financiar, iti poti ajuta familia si iti poti cumpara in sfarsit masina sau casa la care visai! In plus, calatoresti, te distrezi si ai timp pentru tine si pasiunile tale.

De ce sa alegi studioul nostru de videochat din Bucuresti?

Stim, nu e usor sa alegi doar un studio videochat Bucuresti, cand toate se lauda cu beneficiile pe care le ofera. Trebuie sa stii ca inainte sa semnezi cu un studio, este esential sa fii extrem de informata, pentru a fi sigura ca se vor respecta conditiile contractuale.

Poti fi sigura ca alegi cel mai bun studio videochat Bucuresti pentru tine:

 • Garantam discretie si confidentialitate;

 • Oferim bonus la angajare in valoare de *1000$;

 • Incheiem contracte cu fiecare model de videochat;

 • Fiecare contract contine sumele si comisioanele incasate de model;

 • Acceptam pentru angajari videochat Bucuresti fete cu si fara experienta;

 • Modelele isi pot primi plata la zi, saptamanal sau bilunar indiferent de suma;

 • Se poate renunta la colaborare oricand, fara clauze contractuale etc.

Programeaza acum un interviu si vino sa discutam in detaliu despre comisioane, incasari si toate avantajele de care te bucuri ca model online.

La Elite se fac angajari in videochat 100% legale.

Indiferent de durata colaborarii tale cu Elite Agency, ai siguranta ca aceasta este legala si ne vom respecta obligatiile fata de tine. Toate contractele incheiate pentru angajari videochat Bucuresti cu modelele noastre sunt supuse legii si ne ocupam ca toate taxele catre stat sa fie achitate la zi. Mai mult, fiecare model are garantia ca incasarile si castigurile sunt trecute negru pe alb si virate in contul sau bancar.

Suntem transparenti pentru a le arata modelelor noastre ca au facut cea mai buna alegere atunci cand s-au mutat in Bucuresti pentru a lucra in videochat la Elite Agency. Pentru noi, siguranta lor este pe primul lor si ne dorim sa putem contribui al visul lor.

Noi iti oferim jobul perfect, dincolo de castigurile rapide care se pot obtine din videochat Bucuresti. Te bucuri de un program flexibil si faci bani multi din videochat chiar daca nu activezi in domeniu! Studioul nostru iti ofera un bonus de recomandare in valoare de *1000$ ori de cate ori ne recomanzi pe cineva pentru postul de model online. Cautam modele pentru angajari videochat Bucuresti. Recomanda-ne si castiga!

DEVINO MODEL DE TOP

SI TU POTI DEVENI UN MODEL DE TOP LA ELITE AGENCY! NE RECOMANDA CELE MAI MARI SITE-URI DE VIDEOCHAT

aplica pentru un job
model FULL TIMe

Venituri de peste 3000$ / luna, grila de incasari progresiva, bonus de angajare / recomandare de *1000$, program flexibil, plata la timp! Te așteptăm în echipa 𝗘𝗟𝗜𝗧𝗘lor! 

Ne îmbogățim echipa cu noi modele online interesate de o carieră la studioul 𝗘𝗟𝗜𝗧𝗘lor din București! Chiar dacă nu ai experiență în domeniu, îți oferim un bonus de angajare de *1000$, și poți câștiga lunar venituri de peste 𝟯.𝟬𝟬𝟬$ cu plata la ZI, SĂPTĂMÂNAL sau BILUNAR.

 Fă-ți curaj și aplică 𝗔𝗖𝗨𝗠 pentru cel mai luxos și bine plătit job! 

𝐂𝐞 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞

💙 Bonus de angajare; 

💙 Training profesional; 

💙 Venituri de +3.𝟎𝟎𝟎$; 

💙 Suport tehnic profesional; 

💙 Confidențialitate garantată; 

💙 Camere individuale de lucru; 

💙 Bonus de recomandare *1000$,/ model;

💙 Plata la 𝐙𝐈, 𝐒𝐀𝐏𝐓𝐀̆𝐌𝐀̂𝐍𝐀𝐋 sau 𝐁𝐈𝐋𝐔𝐍𝐀𝐑

💙 Promovare și ședințe foto – video 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓𝐄

💙 Oferte de lucru personalizate; 

💙 CAZARE GRATUITA (pentru modelele care nu sunt din București); 

💙 Seriozitate și corectitudine: Elite Agency plătește la timp, la termenele stabilite! & alte beneficii despre care vei afla la 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐕𝐈𝐔

𝐂𝐞 𝐧𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐭𝐢𝐧𝐞

▪ Să ai peste 18 ani;

▪ Implicare și seriozitate; 

▪ Să fii sociabilă și deschisă; 

▪ Să ai cunoștințe de operare PC; 

▪ Cunoștințe minime de limba engleză; 

▪ Disponibilitate pentru a lucra în ture. 

Aplică ACUM pentru un 𝐣𝐨𝐛 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐥, 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐫𝐞𝐭, 𝐬𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥 pe termen lung, 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐟𝐥𝐞𝐱𝐢𝐛𝐢𝐥, privilegii de vedeta si multe zerouri in cont! Ambitia si perseverenta te vor ajuta sa castigi peste $10000/ luna! Vino sa iti facem cunostinta cu jobul care iti schimba viata!

👩💻 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝘂𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗶𝘂
la telefon sau WhatsApp:
📞 𝟎𝟕𝟒𝟗 𝟕𝟎𝟕 𝟕𝟎𝟐!

APLICA PENTRU
job de Trainer

Vino alaturi de o echipa puternica in plina expansiune. Angajam o persoana cu experienta in industria de VIDEOCHAT ca model, trainer, admin. Daca detii proproia echipa de modele avem pentru tine CONDITII SPECIALE! Daca NU, iti dam posibilitatea sa iti creezi propria echipa, prin programul nostru de recomandare tu castigi *1000$ / model recomandat, iar modelul castiga *1000$. Este cel mai mare BONUS DE RECOMANDARE oferit de un Studio de videochat!

De ce sa lucrezi la Elite Agency?

 • Ambient de lucru placut alaturi de o echipa tanara si dinámica
 • Salariu motivant si posibilitatea de castiguri peste medie
 • Bonusuri in functie de targeturi si implicare
 • Ore suplimentare platite corespunzator
 • Comision din incasari pentru modelele de care te ocupi 
 • Un loc de munca stabil pe termen lung
 • Seriozitate si corectitudine, Elite Agency plateste la timp, la termenele stabilite!

Ce ne dorim de la tine: 

 • Experienta in videochat, ca model, admin sau trainer
 • Limba Engleza nivel avansat, scris si vorbit
 • Cunostinte PC
 • Suport/training modele / ajutor in conversatii
 • Disponibilitate pentru program de 8 ore / zi
 • Posibilitatea de a lucra in ture luni-duminica (inclusiv tura de noapte)
 • Disponibilitatea de a participa la seminarii, summituri, training sau team-building
 • Crearea rapoartelor zilnice sau periodice
 • Rabdare si Consistenta 
 • Punctualitate
 • Spirit de Echipa

Aplica la acest job si da-ne posibilitatea sa te cunoastem! 

Poti contacta DIRECT cu noi AICI:

Tel/ WhatsApp: 0722 311 300

Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!