Angajari Videochat


Iti doresti sa lucrezi la Elite Agency ?

parallax background
 

Alatura-te ELITE AGENCY, totul incepe cu un telefon sau un mesaj! Daca ai ajuns pana aici, iti propunem sa ne cunoastem! Imediat dupa ce ai formularul de mai jos, manager-ul HR, care este o persoana amabila, te va contacta in vederea stabilirii interviului in functie de programul tau.


Renunta la prejudecati si bucura-te
de avantajele pe care ti le ofera viata!


Nemultumirile legate de locul tau de munca, unde depui efort si nu esti recompensata asa cum meriti, relatia tensionata cu sefii si programul epuizant te determina sa cauti alte solutii care sa-ti implineasca asteptarile. Daca esti considerata in cercul tau de prieteni si nu numai, o persoana dezinvolta, fara false pudori si reusesti sa starnesti admiratia celor din jur prin frumusetea ta dar si prin felul tau de a relationa, ai la indemana o alternativa avantajoasa, oferita de Elite Agency, care face angajari pentru videochat. O echipa de profesionisti te asteapta la interviu si in acest sens ai la dispozitie numerele de telefon 0749 707 702 sau pe e-mail la info@eliteagency.ro. Nu trebuie sa eziti, pentru ca din ce ai auzit pana acum ar fi vorba despre un loc de munca incert, lipsit de garantii si protectie. Daca te vei angaja, toate lucrurile normale pentru un job serios iti vor fi garantate de Elite Agency, unde membrii echipei de aici te vor trata cu respect, veti deveni astfel colegi si vor face tot ce le sta in putere sa te simti relaxata in studio.
Iar daca pana acum nu ai mai lucrat in acest domeniu si te recomanda doar seriozitatea si dorinta de a avea succes, cei de la aceasta agentie se vor preocupa „sa cresti”, sa capeti experienta, gratie unor cursuri din care vei afla secrete ale artei seductiei si cum sa castigi recunoastere profesionala. Iar acest lucru este realizabil, un argument in plus fiind topurile mondiale ale industriei de videochat, dominate de romance, recunoscute nu doar pentru frumusete si inteligenta, ci si pentru acel farmec aparte care le fac atat de speciale in ochii clientilor.
parallax background
 

Loc de munca perfect legal,
stabil si castiguri excelente.


Daca ai dubii cu privire la legalitatea acestei meserii, vei constata, informandu-te corect, ca acestea iti vor fi risipite, pentru ca angajarea in cadrul unui videochat este in totalitate legala, in pofida unor voci care sustin fara temei contrariul. Astfel, fiecare studio de videochat este supus reglementarilor in vigoare, iar acest fapt este intarit la Elite Agency de incheierea chiar din prima zi ca angajat a unui contract de munca corespunzator normelor legale, in calitate de artist-interpret, deci un statut decent, cu care nu ai de ce sa te rusinezi si care te va ajuta sa castigi sume de bani pe care nici n-ai fi conceput sa le primesti la vechiul tau loc de munca.
Din doua in doua saptamani, ti se va inmana un act aditional care include sumele obtinute in acest interval de timp, alaturi de comisionul care ti se cuvine, impozitele si taxele achitate la stat, in baza muncii desfasurate. Vei putea beneficia de un job sigur, remunerat excelent, asigurare medicala privata, concediu de odihna, alaturi de participarea la instruiri periodice, care sa te ajute sa-ti faci o imagine remarcabila si sa te perfectionezi la capitolul relationare.
 
parallax background
 
 

Castiguri lunare intre
1.000 si 3.000 de euro!


Dovedind talent, daruire, seriozitate, punctualitate, receptivitate, vorbire corecta a limbii romane si usurinta de a conversa in engleza, alaturi de un fizic atractiv, vei putea sa obtii castiguri substantiale, de cel putin 1.000 de euro chiar si dupa doar trei luni de activitate. Iar aceste sume vor creste semnificativ, chiar se vor tripla, odata ce castigi experienta si petreci tot mai multe ore pe site-urile partenere. La aceste sume de bani se vor putea adauga bonusurile cu care iti va fi recompensata performanta.

Conditii de munca,
la cel mai inalt nivel.


Odata cu perfectionarea ta continua, agentia este preocupata sa-ti asigure cele mai bune conditii, astfel incat sa-ti desfasori activitatea, ramanand tonica si fara a resimti oboseala. Ca angajata a acestei agentii, vei avea ocazia sa lucrezi intr-un studio bine pozitionat in Bucuresti, mai exact in Piata Victoriei, echipat performant, cu aparatura de ultima generatie, cu decoruri atractive, care vor contribui in plus la succesul intrevederilor in privat cu clientii. Binemeritatele pauze vor fi cu adevarat relaxante, la sala de fitness din cadrul firmei sau lasandu-te rasfatata cu un masaj revigorant.

Discretie si confidentialitate depline.


Pentru ca intr-un astfel de job ai totusi nevoie de discretie si iti doresti ca datele personale sa nu-ti fie dezvaluite, vei putea activa sub un pseudonim, iar confidentialitatea iti este garantata. Tot tu vei fi cea care isi va alege clientii cu care va avea intrevederi si ii vei putea refuza pe cei care isi vor permite sa treaca dincolo de limitele admise.
parallax background
 

Suport tehnic, asigurat non-stop


De asemenea, nu trebuie sa-ti faci griji atunci cand nu functioneaza ceva din punct de vedere tehnic si care ar putea sa-ti afecteze activitatea. Pentru orice dificultati vei intampina in mediul online sau alte deficiente tehnice care iti perturba munca, cei insarcinati cu asistenta tehnica din cadrul agentiei iti vor veni imediat in ajutor si vor remedia problema. Din prima zi in care devii angajat in cadrul agentiei, un trainer va fi responsabilizat cu instruirea ta in tehnicile necesare unui model de videochat, vei participa la cursuri de infrumusetare si de perfectionare a limbii engleze. Acumuland in timp experienta, vei avea ocazia sa fii protagonista unor portofolii foto, realizate profesionist, care vor fi postate pe retele de socializare, transformandu-te intr-o adevarata vedeta, iar succesul tau va ajunge la un alt nivel. Toate acestea reprezinta argumente solide in a alege sa lucrezi in cadrul unei agentii, unde studiourile sunt dotate la cele mai inalte standarde, in baza unor investitii mari, ai avantajul instruirii permanente, lucrul intr-un mediu curat, spatios si placut, cu certitudinea unor castiguri mari si promovare intensa. Iar aceste avantaje cu siguranta nu le vei avea daca te decizi sa lucrezi pe cont propriu, intr-un pseudo studio, amenajat acasa, pentru care nu iti vei permite investitii semnificative, la care se vor adauga si cheltuielile obligatorii de facut cu plata internetului, a chiriei, a diverselor utilitati, haine, decoruri etc.