Aspectul Fizic In Videochat

Elite Agency

Societatea romaneasca a promovat in ultimul timp doar modele de femei ”trecute prin inel”, cu masuri de fotomodele 90-60-90, iar acest lucru a afectat foarte mult increderea in sine a femeilor care nu se incadreaza in acest tipar. Unul dintre cele mai discutate subiecte atunci cand vine vorba de videochat este frumusetea fizica: este sau nu importanta?

Este adevarat ca o femeie frumoasa atrage atentia mai mult in mediul online, insa cine a spus ca pe site-urile de videochat sunt doar barbati interesati de femei frumoase din punct de vedere fizic? Unii sunt in cautarea unor femei interesante, cu care sa aiba ce discuta, iar in acest caz, frumusetea fizica trece pe locul secund. De altfel, frumusetea este un termen relativ, la care nu ne putem raporta obiectiv. O femeie poate fi frumoasa in ochii unui barbat si mai putin atragatoare in ochii altul barbat.

In domeniul videochatului nu conteaza cat esti de frumoasa, ci cat de ingrijira esti. Orice barbat apreciaza o femeie care se ingrijeste si care are o aparitie placuta de fiecare data. Cu o tinuta aleasa foarte bine, un machiaj discret si o coafura lejera poti fi perceputa ca o femeie foarte frumoasa, doar pentru simplu fapt ca esti ingrijita. In momentul in care intri in camera de videochat, trebuie sa te asiguri ca totul este pus la punct, nu poti lasa nimic la voia intamplarii pentru ca o parte din castigurile tale sunt influentate si de prima aparitie si de aspectul fizic.

Daca ar fi sa punem in balanta frumusetea fizica si personalitatea, am putea spune fara sa ne gandim prea mult ca personalitatea castiga, mai ales in domeniul videochatului. Ai fi surprinsa sa vezi cati barbati cauta o companie placuta, o atitutine pozitiva, o femeie care sa ii asculte si sa empatizeze cu ei. Nu se rezuma totul la nuditate, ci la socializare. Daca esti o fire sociabila, deschisa si sincera, atunci poti cuceri toti barbatii de pe site-urile de videochat. Frumusetea este superficiala, asa ca, invata sa ai incredere in propriile forte si sa iti scoti in evidenta atuurile. Nu lasa ca niste standarde false impuse de societate sa te defineasca si sa te opreasca de la indeplinirea viselor! Daca iti doresti un job de model intr-un studio de videochat, nimic nu ar trebui sa te opreasca!

Iti vom dezvalui si un mic secret din cadrul interviurilor noastre. De cele mai multe ori, nu frumusetea fizica ne cucereste, ci personalitatea. Au existat modele care ne-au impresionat prin modul de a fi, prin increderea in sine si prin atitudinea pozitiva pe care o emanau. Cu ajutorul trainerilor nostri, cu timpul au devenit unele dintre cele mai de succes modele din cadrul Elite Agency! Uneori, miturile care circula trebuie combatute cu propriul exemplu.

Este adevarat ca imaginea vinde, dar acest lucru nu functioneaza intotdeauna in industria videochatului. Au existat clienti care s-au lasat cuceriti de frumusetea fizica a unui model, dar la final s-au declarat dezamagiti de atitudinea lor si clienti care s-au indragostit de personalitatea unui model, chiar daca nu poseda o frumusete ravasitoare. Majoritatea clientilor apreciaza modelele care stiu sa comunice, dar in acelasi timp sa lase si o urma de mister, care stiu sa asculte si sa vorbeasca atunci cand trebuie, care analizeaza clientul si stiu exact ce fel de intrebari sa puna sau in ce directie sa duca conversatia. Acestea sunt adevaratele femei de succes in videochat!

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!