Calitatile necesare pentru a fi model de videochat

In ziua de astazi oricine poate deveni model de videochat, exista numeroase categorii sau preferinte ale audientei, astfel incat, din punct de vedere fizic, orice persoana se poate adapta. 

Dar, din punctul de vedere al calitatilor necesare, pentru a fi un model de succes este nevoie de o investitie personala sustinuta de perseverenta si dezvoltare continua.

IGIENA PERSONALA IREPROSABILA. Un model trebuie sa aiba grija de propriul corp, fie ca este vorba de lucrurile observate (par, unghii), fie ca vorbim despre sanatatea organelor interioare. Datorita faptului ca intr-un studio profesionist exista lumini puternice si camera ofera zoom-uri puternice, orice neglijenta poate fi observata instantaneu.

PAR CURAT, COAFAT SI INTRETINUT. Uneori exista optiunea de a purta coafuri ce se axeaza pe messy hair (parul este dezordonat intentionat) sau se adopta un stil mai relexat si casual, dar aspectul trebuie sa fie mereu cel sanatos. De exemplu, daca se alege vopsirea parului, atunci se ia un angajament ca in mod regulat sa se ingrijeasca corespunzator.

MANICHIURA SI PEDICHIURA IMPECABILE. Un model de studio gesticuleaza destul de des pentru a transmite mesajele, iar manichiura este cartea de vizita a oricarei femei.

MACHIAJ INGRIJIT. Pentru a fi online este nevoie de anumite retusuri, ce au rolul de a pune in evidenta trasaturile naturale, iar a invata ce te avantajeaza in materie de machiaj este un avantaj pe termen lung. Luminile din studio sunt puternice, iar acest lucru implica faptul ca este necesar un machiaj mai puternic care va contura zonele forte ale modelului.  

TINUTE CREATIVE SI DIVERSE. Tinutele sunt in general de tipul celor glamour, ce transmit femininatate si o preocupare asupra aspectului fizic. Lenjeria de buna calitate, o fusta de piele, o rochie vaporoasa, top cu decolteu, tocurile sunt cateva dintre piesele necesare fiecarui model. Accesoriile pot completa tinuta, dar nu se recomanda exagerarea acestora, ci e necesara prioritizarea in functie de nevoile si cadrul ales.

FIZIC TONIFIAT. Exista diverse tipuri de siluete, iar fiecare corp este frumos din interior spre exterior, dar un fizic tonifiat va transmite faptul ca se realizeaza un efort pentru a mentine aspectul si se adopta un stil de viata sanatos. 

Caracteristicile mentionate anterior sunt importante, dar nu sunt singurele care trebuie luate in considerare atunci cand se formeaza un pachet complet. Psihologic vorbind, exista anumite trasaturi de personalitate necesare pentru a avea succes in industria videochatului.

REZISTENTA FIZICA SI PSIHICA. Munca de videochat este epuizanta, mai ales daca se opteaza pentru turele de noapte si un program fulltime. In timp, interactiunea cu utilizatorii si nevoia de a diversifica metoda de abordare cu fiecare dintre acestia poate deveni obositoare.

AMBITIE. Banii sunt unul dintre motivele pentru care unele modele aleg acest domeniu, dar acestia nu reprezinta o asigurare deoarece este nevoie de munca constanta. In plus, ambitia se completeaza cu rabdarea fiindca progresul se realizeaza uneori treptat, alteori brusc, dar pe termen lung, realizarea castigurilor visate reprezinta un cumul de factori.

SOCIABILITATE. In industria de videochat se pune accent pe comunicare verbala si non-verbala iar abilitatile sociale pot face diferente atat in venituri, cat si in fidelizarea membrilor. Acestea se pot dobandi in timp, iar echipa Elite Agency sustine modelele prin suport constant. 

DESCHIDERE SI FLEXIBILITATE. In interactiunea cu utilizatorii pot aparea preferinte diverse, iar acestea trebuie tratate cu intelegere. 

Calitatile necesare unui model de videochat sunt de ordin fizic si psihologic, iar pentru a dobandi succesul este nevoie de ambele deoarece o personalitate placuta se imbina cu cu o imagine perfecta.

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!