Obtii rapid cele mai mari castiguri din videochat.

Te consideri candidata perfecta pentru un job in videochat la Elite Agency? Atunci suntem curiosi sa te cunoastem, dar si sa te rasfatam cu cele mai mari castiguri din videochat pe care le-ai putea incasa la un studio din Bucuresti! Chiar daca nu ai experienta in domeniu sau ai lucrat pentru o scurta perioada la un alt studio, la Elite vei realiza un venit lunar de peste 3.000$, respectiv echivalentul a catorva salarii cumulate de membrii familiei tale.

Da, se fac bani multi din videochat, dar noua ne place sa accentuam si mai mult acest avantaj prin castiguri rapide oferite modelelor noastre, care pot solicita plata la zi, plata la saptamana sau plata bilunar. Vorbim despre castiguri online realizate 100% legal, care iti sunt virate direct in contul tau bancar, in deplina siguranta si cu toate taxele achitate la zi catre stat. Programeaza un interviu si primesti pe loc cel mai bine platit job din Bucuresti!

Castiguri online de peste 3.000$, direct in contul tau.

Modelele Elite castiga bine, bine, bine de tot! Cu sau fara experienta in videochat, te intampinam de la inceput cu bonusuri care valoreaza cat un salariu. Si nu ne oprim aici: venitul tau lunar este alcatuit din comisionul din incasarile studioului nostru, dar si bonusuri de performanta.

La Elite Agency te bucuri de cele mai mari castiguri din videochat:

Faci bani intr-o vara cat pentru tot anul!

Stim ca ai nevoie de castiguri rapide pentru tine si cei dragi, motiv pentru care iti facem o oferta irezistibila: summer job cu plata la zi, program flexibil si posibilitatea de a renunta oricand vrei tu la colaborarea cu studioul nostru de videochat!

Chiar daca lucrezi doar cateva saptamani sau o luna, colaborarea ta cu Elite Agency se va desfasura 100% legal, pe baza unui contract in care vor fi stipulate comisionul care iti revine din incasari, ce castiguri online ai obtinut, bonusurile si alte beneficii oferite de studio.

 

 

Vrem sa te bucuri de castigurile obtinute din videochat, studioul nostru iti ofera sprijin pentru a te muta in Bucuresti pentru ca tu sa uiti de griji si sa profiti de  oportunitatile oferite de jobul de model online.

Castigurile rapide sunt doar unul dintre motivele pentru care acest job este ideal pentru tine; de distractie… ne ocupam noi! Le oferim periodic modelelor noastre vacante de lux in destinatii exotice, preferate de divele mondene, unde fiecare moment este surprins in sedinte foto profesionale. Locul tau e aici. Te asteptam la interviu!

Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!