Ingrijirea tenului! Tipsuri!

Dacă privești makeup-ul ca pe o necesitate sau este una dintre pasiunile tale, însă te numeri printre neîndemânatice, atunci acest articol este pentru tine. Fie că vrei doar să arăți bine sau să începi de undeva cu hobby-ul tău, vei găsi în rândurile de mai jos câteva tehnici de machiaj pentru începători care cu siguranță îți vor fi utile.

Îți vom spune mai jos ce tehnici de machiaj pentru începători să urmezi pentru un makeup superb, ce să faci înainte de a aplica machiajul, care sunt produsele cele mai bune, în funcție de zonele feței, cum să-ți formezi o rutină de makeup ușoară și de efect, dar și care sunt cele mai întâlnite greșeli când te machiezi.

Ce să faci înainte să aplici machiajul

Înainte de a începe ritualul de makeup, trebuie să urmezi, cu strictețe acești pași, pentru o bază corectă a machiajului.

Pasul 1. Spală-te bine pe față

Folosește un produs de curățare potrivit tipului tău de ten. Important de știut este faptul că persoanele care au tenul uscat trebuie să folosească o loțiune de curățare, iar persoanele care au un ten gras trebuie să folosească un gel purificator.

Pasul 2. Aplică loțiune tonifiantă

Folosirea acestui produs este necesară, mai ales dacă tenul tău este gras sau prezintă acnee. Loțiunea tonifiantă te va ajuta să temperezi excesul de sebum. Ce trebuie să faci este să iei o dischetă, să o umezești cu loțiune și să o aplici ușor pe față.

Pasul 3. Aplică cremă hidratantă

Baza oricărui machiaj este crema. Asta îți va spune și cel mai premiat makeup artist. De ce este important să aplici crema? Pentru că acest produs îți va hidrata pielea, păstrând-o sănătoasă și fermă, dar va veni și în ajutorul produselor de machiaj, pentru un rezultat de excepție. Persoanele cu piele uscată sau sensibilă ar trebui să opteze pentru o cremă hidratantă cu grăsimi, iar persoanele care au un ten gras ar trebui să folosească un produs pe bază de apă.

 

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!