Cum alegi un studio de videochat?

Fie ca esti la inceput in acest domeniu, fie ca ai experienta si vrei sa iti schimbi locul de munca, gasirea unui studio de videochat corespunzator poate fi dificila, mai ales din cauza faptului ca exista zeci de studio-uri de videochat.

Din acest motiv ne-am gandit sa iti oferim o lista cu principalele atribute pe care ar trebui sa le identifici  cauti studioul potrivit pentru tine. Aceste informatii se pot gasi si mediul online (site-urile proprii, pagini de Social media) dar cel mai bub mod de a le poti obtine ieste in urma interviurilor.

REPUTATIE. Un bun factor decizional il poate reprezenta reputatia unui studio, ce se poate verifica prin intermediul propriilor platforme, dar, pentru a te asigura, realizeaza o cautare mai vasta in mass-media deoarece, unele institutii pot fi partinitoare si reflecta doar ceea ce isi doresc. Asculta marturiile fostelor modele, nu doar promisiunile postate pe site si realiza-ti singura parerea.

DESIGN STUDIO. Cu cat mai multe camere, cu atat mai bine deoarece fiecare zi este diferita, precum si felul in care  doresti sa te simti. Un studio care iti pune la dispozitie incaperi diverse este un studio care se preocupa de modele. Pe langa design, ce este subiectiv, orienteaza-te si pe spatiile comune (bucataria, sala de asteptare) deoarece iti vei petrece o mare parte din timp si acolo.

TIPURI DE VIDEOCHAT.Daca nu ai o imagine clara asupra a ceea ce iti doresti sa faci, te poti informa asupra ideii de a practica forma clasica a videochat-ului sau videochat-ul non-adult. In functie de propriile preferinte, consulta echipa din studio, pentru a afla ceea ce ti se potriveste. 

ECHIPA. Fiecare persoana este diferita, dar daca-ti doresti sa fii inconjurata de fete sau baieti in echipa, ramane la latitudinea ta, la interviu te poti informa cu privire la componenta echipei, pentru a nu te simti stanjenita in viitor. Experienta echipei ti se va comunica si, de cele mai multe ori, o vei simti prin stapanirea cu care ti se va raspunde.

CONTRACT LEGAL. Contractul de munca reprezinta o componenta mai sensibila deoarece, pe langa partea de legalitate (ce ar trebui sa se aplice), trebuie sa contina si atributiile si obligatiile partilor. La Elite Agency vei primi bilunar un act aditional care va include sumele obtinute in acest interval, alaturi de comision, impozitele si taxele achitate la stat.

BENEFICII SI CASTIGURI SUPLIMENTARE. In cadrul interviului ti se vor prezenta grila de comision sau modalitatea de lucru, programul si beneficiile suplimentare care tin de numarul de ore online, prezenta la timp, bonusuri de angajare, recomandare, performanta, zi de nastere si multe alte beneficii oferite de Elite Agency.

Pentru fiecare persoana lista prioritatilor va fi alta, important este sa echilibrezi balanta si sa ai grija de aspectele fundamentale: legalitate (contract de munca), echipa si pregatirea acesteia si felul in care te simti in mediul respectiv. Echipa Elite Agency iti sta la dispozitie pentru viitoarele intrebari sau vizite la studio.

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!