De ce Elite Agency?

Pentru ca aici meritele tale sunt recunoscute si bine remunerate! 
Cu sau fara experienta in videochat, primesti bonus de angajare de *1000$, si inveti sa faci bani repede din videochat legal, calatoresti si traiesti viata visurilor tale in deplina discretie, cu un program flexibil, ales chiar de tine!

Nu pare, chiar este jobul perfect pentru tine! Chiar daca nu ai mai lucrat pana acum in videochat, nu trebuie sa iti fie teama de un nou inceput. Inveti din mers cum sa faci videochat pentru a castiga si peste 3.000$/ luna multumita trainerilor nostri de top care vor impartasi cu tine secretele industriei.

Suntem flexibili cu tine si nevoile tale, motiv pentru care te poti angaja ca model online doar pe timpul verii sau pe durata a catorva saptamani, timp in care castigi banii necesari pentru a-ti plati datoriile sau a-ti cumpara o casa sau o masina. Ulterior, poti renunta la colaborare simplu si usor, fara clauze contractuale.

ELITE AGENCY este singurul studio care asigura modelelor venituri incredibile si o experienta inedita! Conceptul nostru este unic, fiecare model este un partener pentru noi in acest proiect.

Banii tai regulile tale!

Tu stabilesti modalitatea de plata: la ZI – SAPTAMANAL – BILUNAR

Studioul nostru iti ofera libertatea de a alege cum vrei sa iti incasezi castigurile din videochat. Pentru ca la Elite Agency TU esti pe primul loc poti opta sa:

 • Fii recompensata cu un procent progresiv (intre 50% – 80%) in functie de incasari 
  SAU
 • Primesti un venit raportat la anumite criterii pe care le indeplinesti la locul de munca: performanta, punctualitatea, respectarea programului de lucru, numarul de ore online (lucrate), implicare si seriozitate.

RECOMANZI SI CASTIGI *1000$

Elite Agency este unicul studio de videochat din Romania care ofera REAL *1000$ pentru recomandarea unui model, fie ca lucrezi sau nu in cadrul studioului nostru sau in industria de videochat. In urma inceperii colaborarii cu studioul nostru si modelul va primi *1000$.
Cu cat recomanzi mai multe modele cu atat castigurile tale cresc!

Iti oferim cel mai bine platit job in videochat din Bucuresti!

Studioul de videochat din Bucuresti care iti ofera bonus de angajare de *1000$!

Facem angajari in videochat cu plata la zi, saptamanal sau bilunar!

_________________

Jobul tau in videochat iti asigura o viata fara griji.

Nu trebuie sa te nasti din nou pentru a te bucura de o viata noua. Trebuie doar sa incepi sa lucrezi in videochat Bucuresti la Elite Agency! Iti oferim la angajare, un bonus de *1000$ si lunar poti ajunge sa incasezi peste 3.000$.

Suna bine? Si asta nu e tot!

Devii 100% independenta financiar, iti poti ajuta familia si iti poti cumpara in sfarsit masina sau casa la care visai! In plus, calatoresti, te distrezi si ai timp pentru tine si pasiunile tale.

De ce sa alegi studioul nostru de videochat din Bucuresti?

Stim, nu e usor sa alegi doar un studio videochat Bucuresti, cand toate se lauda cu beneficiile pe care le ofera. Trebuie sa stii ca inainte sa semnezi cu un studio, este esential sa fii extrem de informata, pentru a fi sigura ca se vor respecta conditiile contractuale.

Poti fi sigura ca alegi cel mai bun studio videochat Bucuresti pentru tine:

 • Garantam discretie si confidentialitate;

 • Oferim bonus la angajare in valoare de *1000$;

 • Incheiem contracte cu fiecare model de videochat;

 • Fiecare contract contine sumele si comisioanele incasate de model;

 • Acceptam pentru angajari videochat Bucuresti fete cu si fara experienta;

 • Modelele isi pot primi plata la zi, saptamanal sau bilunar indiferent de suma;

 • Se poate renunta la colaborare oricand, fara clauze contractuale etc.

Programeaza acum un interviu si vino sa discutam in detaliu despre comisioane, incasari si toate avantajele de care te bucuri ca model online.

La Elite se fac angajari in videochat 100% legale.

Indiferent de durata colaborarii tale cu Elite Agency, ai siguranta ca aceasta este legala si ne vom respecta obligatiile fata de tine. Toate contractele incheiate pentru angajari videochat Bucuresti cu modelele noastre sunt supuse legii si ne ocupam ca toate taxele catre stat sa fie achitate la zi. Mai mult, fiecare model are garantia ca incasarile si castigurile sunt trecute negru pe alb si virate in contul sau bancar.

Suntem transparenti pentru a le arata modelelor noastre ca au facut cea mai buna alegere atunci cand s-au mutat in Bucuresti pentru a lucra in videochat la Elite Agency. Pentru noi, siguranta lor este pe primul lor si ne dorim sa putem contribui al visul lor.

Noi iti oferim jobul perfect, dincolo de castigurile rapide care se pot obtine din videochat Bucuresti. Te bucuri de un program flexibil si faci bani multi din videochat chiar daca nu activezi in domeniu! Studioul nostru iti ofera un bonus de recomandare in valoare de *1000$ ori de cate ori ne recomanzi pe cineva pentru postul de model online. Cautam modele pentru angajari videochat Bucuresti. Recomanda-ne si castiga!

TESTIMONIALE

Fiecare model care colaboreaza cu Elite Agency ne-a ajutat sa ajungem unde suntem astazi. Mai jos sunt cateva testimoniale ale modelelor noastre carora le multumim pentru aprecieri!

Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!