De ce Elite Agency?

Pentru ca aici meritele tale sunt recunoscute si bine remunerate! 
Cu sau fara experienta in videochat, primesti bonus de angajare de *1000$, si inveti sa faci bani repede din videochat legal, calatoresti si traiesti viata visurilor tale in deplina discretie, cu un program flexibil, ales chiar de tine!

Nu pare, chiar este jobul perfect pentru tine! Chiar daca nu ai mai lucrat pana acum in videochat, nu trebuie sa iti fie teama de un nou inceput. Inveti din mers cum sa faci videochat pentru a castiga si peste 3.000$/ luna multumita trainerilor nostri de top care vor impartasi cu tine secretele industriei.

Suntem flexibili cu tine si nevoile tale, motiv pentru care te poti angaja ca model online doar pe timpul verii sau pe durata a catorva saptamani, timp in care castigi banii necesari pentru a-ti plati datoriile sau a-ti cumpara o casa sau o masina. Ulterior, poti renunta la colaborare simplu si usor, fara clauze contractuale.

ELITE AGENCY este singurul studio care asigura modelelor venituri incredibile si o experienta inedita! Conceptul nostru este unic, fiecare model este un partener pentru noi in acest proiect.

Banii tai regulile tale!

Tu stabilesti modalitatea de plata: la ZI – SAPTAMANAL – BILUNAR

Studioul nostru iti ofera libertatea de a alege cum vrei sa iti incasezi castigurile din videochat. Pentru ca la Elite Agency TU esti pe primul loc poti opta sa:

  • Fii recompensata cu un procent progresiv (intre 50% – 80%) in functie de incasari 
    SAU
  • Primesti un venit raportat la anumite criterii pe care le indeplinesti la locul de munca: performanta, punctualitatea, respectarea programului de lucru, numarul de ore online (lucrate), implicare si seriozitate.

RECOMANZI SI CASTIGI *1000$

Elite Agency este unicul studio de videochat din Romania care ofera REAL *1000$ pentru recomandarea unui model, fie ca lucrezi sau nu in cadrul studioului nostru sau in industria de videochat. In urma inceperii colaborarii cu studioul nostru si modelul va primi *1000$.
Cu cat recomanzi mai multe modele cu atat castigurile tale cresc!

TESTIMONIALE

Fiecare model care colaboreaza cu Elite Agency ne-a ajutat sa ajungem unde suntem astazi. Mai jos sunt cateva testimoniale ale modelelor noastre carora le multumim pentru aprecieri!

Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!