parallax background

De ce sa iti incepi cariera in videochat la Elite Agency?

Pentru ca aici meritele tale sunt nu doar recunoscute, ci si bine remunerate. Cu sau fara experienta in videochat, primesti pe loc un bonus de angajare de *500$. Inveti sa faci bani multi din videochat legal, calatoresti si traiesti viata visurilor tale in deplina discretie, cu un program flexibil, ales chiar de tine.
Nu pare, chiar este jobul perfect pentru tine! Chiar daca nu ai mai lucrat pana acum in videochat, nu trebuie sa iti fie teama de un nou inceput. Inveti din mers cum sa faci videochat pentru a castiga si peste 3.000$/ luna multumita trainerilor nostri de top care vor impartasi cu tine secretele industriei.
Suntem flexibili cu tine si nevoile tale, motiv pentru care te poti angaja ca model online doar pe timpul verii sau pe durata a catorva saptamani, timp in care castigi banii necesari pentru a-ti plati datoriile sau a-ti cumpara o casa sau o masina. Ulterior, poti renunta la colaborare simplu si usor, fara clauze contractuale

CONTACT
parallax background
 

💳 Bonusuri si incasari in valuta


Venitul lunar al unui model Elite este compus din bonusuri si incasari, la care se adauga numeroasele beneficii oferite de studioul nostru de videochat sub forma de premii in bani sau calatorii de lux. Sistemul de remunerare a modelelor noastre este si extrem de flexibil, oferind fiecarui model libertatea de a-si alege modul in care isi va incasa banii. Le Elite, munca ta va fi intotdeauna rasplatita.

parallax background

Recomanzi modele pentru angajare si castigi


Elite Agency este unicul studio de videochat din Romania care ofera REAL *500$ pentru recomandarea unui model, fie ca lucrezi sau nu in cadrul studioului nostru sau in industria de videochat. In urma inceperii colaborarii cu studioul nostru si modelul va primi *500$. Cu cat recomanzi mai multe modele cu atat castigurile tale cresc!


 

Banii tai, regulile tale
Tu stabilesti modalitatea de plata


Studioul nostru iti ofera libertatea de a alege cum vrei sa iti incasezi castigurile din videochat. Ne dorim sa iti fie cat mai bine si sa poti avea oricand acces la banii tai, in conditiile tale. Pentru ca la Elite Agency TU esti pe primul loc. Asadar, poti opta sa.

  • Fii recompensata cu un procent progresiv (intre 50% - 80%) in functie de incasari SAU
  • Primesti un venit raportat la anumite criterii pe care le indeplinesti la locul de munca: performanta, punctualitatea, respectarea programului de lucru, numarul de ore online (lucrate), implicarea si seriozitatea de care ai dat dovada la job.


Lucrezi si castigi in siguranta


Dincolo de siguranta jobului in videochat si a avantajelor financiare care vin la pachet cu acesta, la Elite Agency te bucuri si de un mediu de lucru sigur si prietenos. Pentru siguranta modelelor noastre, studioul nostru de videochat, localizat intr-una din zonele premium ale Capitalei, este supravegheat 24/24. Avem grija ca tu sa pleci in siguranta de la job indiferent de ora la care iti termini tura. In plus, vei face parte dintr-o echipa tanara, deschisa, gata sa iti ofere oricand suportul de care ai nevoie.
 

Studio de videochat 100% legal


Videochatul este legal in Romania, iar studioul Elite Agency din Bucuresti are grija ca toate conditiile impuse de lege sa fie respectate. Modelele Elite incheie cu studioul nostru de videochat un contract de artist – interpret in care sunt stipulate drepturile si obligatiile partilor. Odata semnat, fiecare parte primeste cate un exemplar al contractului, caruia i se va adauga bilunar un act aditional in care vor fi stipulate detaliile privind situatia financiara (veniturile realizate de model) alaturi de impozitele si taxele achitate la stat.