parallax background

De ce sa alegi Elite Agency?


Stim ca industria videochat-ului este una dintre cele mai controversate industrii, din acest motiv nu iti cerem sa ne crezi pe cuvant, ci sa iti programezi o intalnire cu echipa noastra, care-ti va raspunde curiozitatilor. In continuare vom incerca sa iti conturam o imagine de ansamblu, pana la intalnirea fata-in-fata, pe care o asteptam cu drag.

CONTACT
parallax background
 

💳 Bonusuri si salarii motivante


Te-ai gandit cum e sa te trezesti in fiecare dimineata, sa mergi la lucru cu placere, sa nu contorizezi orele pana la finalul programului, iar apoi sa fii libera sa-ti indeplinesti orice dorinta? Ai crede ca e imposibil, dar Elite Agency te sustine sa visezi, iar mai apoi sa-ti indeplinesti visele. Fie ca este vorba de o noua masina, de un apartament sau vacante, toate se pot obtine cu ajutorul echipei noastre. Bonusurile de angajare cuprinse intre 100$ si 300$ sunt primul pas spre a-ti demonstra ca aici poti progresa. Pe langa salariul obtinut, lunar oferim un premiu pentru modelul lunii (cu sume cuprinse intre 100-200$), iar trimestrial te poti bucura de un concurs e consta intr-o calatorie in afara Romaniei, premii in bani sau sedinte foto si video profesionale.

parallax background

🛡️ Mediu de lucru sigur si prietenos


Cladirea in care iti vei desfasura activitatea beneficiaza de servicii de paza si protectie 24/24, iar Elite Agency iti garanteaza un mediu placut, in care te poti dezvolta. Echipa noastra are o experienta de peste 6 ani in domeniu si, de-a lungul timpului, a avut parte de recunoastere atat din partea modelelor, cat si din partea industriei. Mediul creat te va ajuta sa iti descoperi propriul stil si sa te simti cat mai comod.


parallax background
 

🏦 Credite pentru casa, masina, operatii estetice s.a.m.d.


Elite Agency isi doreste ca fiecare model sa progreseze atat profesional, cat si personal, pentru a nu mai exista bariere. In momentul in care vei intampina momente dificile sau in momentele in care vei dori sa sarbatorim o reusita, iti vom pune la dispozitie posibilitatea de a primi un credit fara nicio dobanda. Fie ca este vorba de o noua masina, casa, masina, chirurgie estetica sau dorinta personala, visele tale se pot indeplini la Elite Agency.


info@eliteagency.ro


0749 707 702

parallax background

💄 Training profesionist si outfituri


Fie ca vorbim despre femeia dintr-un studio de videochat sau din afara acestuia, stim ca este important sa fie atenta la tinuta vestimentara, make-up si coafura, dar si la limbajul non-verbal. Trainerii nostri te vor ajuta sa obtii o imagine cat mai buna, iar daca esti in dificultate cu privire la tinutele necesare sesiunilor, iti vom pune la dispozitie gratuit outfit-urile necesare pentru a te face remarcata in mediul online. In acest mod iti vei putea descoperi stilul personal inainte de a investi sume considerabile, iar trainerii iti vor fi alaturi la fiecare pas.

parallax background
 

⚖️ Studio aflat 100% in legalitate


Activitatea videochatului este reglementata de legi, pe care Elite Agency le respecta in totalitate. Fiecare model va avea un contract individual de munca, in calitate de artist-interpret, prin intermediul caruia i se vor specifica drepturile si obligatiile, iar decizia de a face parte din echipa noastra ii va apartine. Contractul de munca se va realiza respectand legislatia in vigoare si fiecare dintre parti va primi cate un exemplar. Vei fi mereu la curent cu veniturile realizate, bilunar vei primi un act aditional care va include sumele obtinute in acest interval, alaturi de comision, impozitele si taxele achitate la stat. Pe langa acestea, vei beneficia de asigurare medicala privata, concediu de odihna si participarea la traininguri periodice.