De unde îti poti achizitiona outfituri pentru Videochat?

Elite Agency model In Bikini Shot

Aceasta este cea mai frecvent intlnita dilema printre modele care sunt la inceput de drum dar si printre modelele cu experienta.

Daca alegi sã faci parte din echipa Elite Agency la început îti punem la dispozitie outfituri pentru a fi cât mai prezentabila in momentul in care esti online. Bineînteles, dupã ce vei dobândi experientã si îti vei dezvolta un stil propriu îti vei dori propiile outfituri ce vor exprima exact ce tu doresti.

Dacã îti doresti sa excelezi, sa devii un model de top este foarte important sa se poata observa de cãtre membrii ca ai depus un efort înainte de a intra online. La ce ne referim când spunem asta? Este foarte simplu, pãrul trebuie aranjat mereu, mai exact câteva zile il vei avea indreptat, în alte zile va fi ondulat sau prins într-un mod diferit. De asemenea, un make-up îngrijit este foarte important, deoarece sã nu uitãm – membrii vor vedea pentru prima datã aspectul fizic, dupã care vor fi interesati sa te cunoascã mai bine. O altã parte importantã atunci cand esti “live” este bineînteles – ce porti.

Prin urmare, iti recomandam urmatoarele site-uri ce iti vor pune absolut toate calitãtile in valoare:

https://www.timeless-fashion.ro/ – Aici vei putea gasi foarte multe outfituri unice, calitative, sexy, preturi super accesibile. Un lucru foarte important pe acest site este ca poti gasi cu usurinta foarte multe marimi. Go for it!

https://www.sevensins.ro/corsete-sexy/ – Vei putea alege dintr-un numar foarte mare de tinute, preturile sunt putin mai mari dar din fericire produsele sunt calitative.

https://meangirls.ro/ – Outfituri foarte multe pentru BDSM, preturile sunt mai mari dar iti vei recupera rapid investitia.

https://www.wildfashion.ro/ – Probabil ai auzit mãcar o data de acest magazin online, ar fi bine sa il verifici mai ales cand esti model incepãtor si nu vrei sa cheltuiesti foarte mult.

Pentru a te perfectiona si a deveni cea mai buna versiune a ta, te asteptãm oricând la o discutie si îti vom împãrtãsi mult mai multe sfaturi utile!

Elite Agency – tu poti orice, noi iti vom demonstra!

Telefon/ WhatsApp: 0749 707 702

Email: info@eliteagency.ro

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!