Experiența mea ca model de videochat la Elite Agency

Bună! Numele meu este Raluca,am 36 de ani și sunt model în cadrul Elite Agency. Când m-am decis să mă angajez la un studio de videochat online România știam foarte puține despre acest domeniu. Ca majoritatea fetelor, credeam că trebuie să ai în jur de 20 de ani, să fii o fire extrovertită și să ai experiență ca model de videochat. De nenumărate ori am programat un interviu și nu am avut curajul să mă prezint. Până într-o zi când am dat întâmplător de site-ul celor de la Elite Agency care făceau angajări de modele videochat și restul a devenit istorie. Iată cum a început aventura mea ca model videochat!

August 2021, eram nefericită cu job-ul pe care îl aveam la vremea respectivă din cauza numeroaselor ore de lucru peste program și a salariului deloc motivant. Îmi lipseau libertatea unui program flexibil și absența stresului din viața de zi cu zi. După câteva căutări pe Google pentru ,,angajări modele videochat”, ,,studio videochat București” și ,,videochat online România”, Elite Agency Studio Videochat București îmi apare printre rezultate. Mă uit puțin la prezentarea de pe site și decid să le scriu pe Whatsapp. Profesionalismul și promptitudinea de care au dat dovadă m-au făcut să programez și un interviu pentru ziua următoare.

La interviu am întâlnit oameni extraordinari care m-au primit cu căldură și înțelegere. Mi s-a prezentat ce presupune acest job, care sunt drepturile și obligatiile mele ca model videochat, fără promisiuni false și minciuni bogate. Au fost transparenți și în privința banilor. La finalul interviului știam că voi accepta acest job și că mă voi angaja ca model de videochat. Aveam deja o vacanță planificată și a rămas că voi începe în momentul în care mă voi întoarce din concediu.

Acum, să îți povestesc puțin despre avantajele pe care le ai ca model la Elite Agency Studio Videochat București. Legat de partea financiară, faci atât cât muncești! Procentul care îți revine ție este unul generos, comparativ cu alte studiouri de videochat online România. Lucrez între 90-120h timp de două săptămâni, adică undeva la 9-12h/ zi online și sunt mai mult decât satisfăcută cu partea financiară. Primești cât ai de primit, la data stabilită, și este declarat cât ai primit, nu mai mult, nu mai puțin.

De ziua mea am avut procent 100% din încasări. Este un sentiment foarte plăcut să vezi că la final de tură ai 4500 lei doar pentru tine. Asta înseamnă aproape 1000$ într-o singură zi! De 8 martie am primit iarăși 100% din încasări, cadou de ziua femeilor! Nu pot descrie satisfacția pe care o simt atunci când reușesc să îmi ating obiectivele online.

Pe plan personal, jobul de model videochat mi-a adus experiență în comunicarea cu bărbații. Am învățat să fiu mai selectivă în ceea ce privește potențialii parteneri, și să nu mai cred minciunile care sunt spuse doar pentru a impresiona. Sunt de părere că și independența financiară contribuie la ridicarea standardelor cu privire la partenerul de viață.

Un an nou a început, iar eu am decis să rămân alături de Elite Agency Studio Videochat București. Poate avem norocul și ne întâlnim în prima ta zi aici! Eu cu siguranță voi lucra tot în cadrul studioului Elite Agency. Ce zici, vrei să îmi fii colegă? Join me and let’s conquer the world!

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!