Expresii folositoare pentru modele videochat

Dacă te numeri printre fetele curajoase care aspiră să își facă loc în topul celor mai de succes modele videochat atunci cu siguranță ai aflat că pe lângă personalitatea și farmecul tău, un alt factor extrem de important în domeniul videochat este arta conversației. Puține persoane știu că activitatea de videochat nu se învârte în jurul nudității, ci se concentrează pe experiența pe care o primesc membrii și pe modul în care reușești să le atragi atenția și să le stârnești interesul. Lucruri pe care probabil că le știi deja, dacă ți-ai început documentarea cu ,,angajări modele videochat” sau ,,angajări studio videochat”. La Elite Agency videochat studio București nu vii să te dezbraci, ci vii să creezi o poveste și o atmosferă care să îi distreze și să îi bine dispună pe ceilalți.

Indiferent că ești un model experimentat și știi cum să lași lucrurile să decurgă de la sine ori că abia ai trecut de etapa de interviu pentru angajări modele videochat sau angajări studio videochat, nu uita faptul că fiecare membru este diferit și în consecință trebuie tratat ca atare. Totuși, există câteva reguli generale care să te ajute pe tine să înțelegi din ce categorie face parte membrul respectiv și dacă discuția cu el va duce unde îți dorești. Chiar dacă engleza nu este punctul tău forte, nu trebuie să te îngrijorezi căci la Elite Agency videochat studio București există o echipă în spate gata să te ajute, să te învețe și să te ghideze către succes. Din echipa noastră fac parte multe modele videochat care îți vor împărtăși din experiența acumulată în decursul anilor ca totul să decurgă mai ușor pentru tine. La noi la Elite Agency videochat studio București experiența ta contează și ne dorim ca toate interacțiunile pe care le ai cu membrii să fie pozitive!

Regula numărul unu în arta conversației în videochat este că întotdeauna trebuie să te adresezi unui membru când intră în camera ta.

Întrebare: Hello, how are you? (Hello, hru?) – Bunã, ce mai faci?

Răspuns: I am very well thanks for asking. What about you?- Sunt foarte bine, mulțumesc de întrebare. Ce îmi poți spune despre tine? Acest simplu gest arată că ești focusată pe interacțiune și experiență și că nu ești acolo ca să prestezi un show la care se vor simți spectatori. 

De aici există trei posibilități: iese, nu răspunde sau se antrenează în conversație. Dacă este ultima variantă, în continuare îl poți întreba cum se numește.

Întrebare: What is your name? – Cum te numești?

Răspuns: My name is ……… – Numele meu este ………..

Răspuns: Nice to meet you (ntmu) – îmi pare bine de cunoștință.

Și de aici conversația poate deveni mai interesantă. Încearcă să identifici puncte comune, hobby-uri, ca discuția să înceapă într-o notă pozitivă. Încearcă să îți amintești fiecare membru, iar asta îi va aduce frecvent înapoi pe profilul tău. Nu te referi niciodată la membru cu termenul de ,,client” și nu spune despre tine că ești la muncă. Membrilor nu le place să li se amintească faptul că experiența lor se bazează pe tranzacții, ci vor să audă că faci videochat de plăcere.

Și de aici discuțiile pot deveni și mai interesante… în funcție de ce caută și ce așteptări are. Poate este interesat de un fetish anume, o tematică sau poate că doar dorește să fie surprins. Dar indiferent unde duce discuția, nu uita să zâmbești. Oamenilor le plac oamenii fericiți!

Dacă te-am convins nu mai căuta ,,angajări modele videochat” sau ,,angajări studio videochat”! Contactează-ne și vino să ne cunoaștem! Este timpul să descoperi lucruri noi, iar poate unele dintre ele chiar o să îți placă!

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!