Gesturi care seduc barbatii

O serie de gesturi tipic feminine sunt in masura sa-i cucereasca pe barbati. Cele mai multe sunt gesturi naturale si fac parte din limbajul non-verbal. Daca acestea vin firesc, la momentul potrivit, te pot descrie, pot contribui la imaginea ta si iti pot exprima, altfel decat prin cuvinte, personalitatea.

“Le Journal des femme” a adunat, descris si analizat aceste gesturi. Un detaliu important de care trebuie sa tii seama este acela de a evita sa copiezi gesturile celor din jur. Ideal este ca gestica, ca mijloc de comunicare, sa fie reprezentarea propriei tale personalitati, pentru ca doar asa te va defini si va putea sa reprezinte un mod prin care sa-i cuceresti pe cei din jur.

Camil Petrescu in “Patul lui Procust” scria: “O femeie cu ochi inteligenti, dinti frumosi, maini si picioare nervoase, isi poate permite orice!”.

Capul inclinat pe podul palmei

Daca interlocurorul tau este pe cale sa-ti povesteasca ceva, poti exprima interesul pentru istorisirea lui si chiar interesul pentru respectiva persoana, inclinand capul pe dreapta sau sanga, usor, sustinut de podul palmei. Mana se sprijina pe cot. Ai grija sa nu-ti scape cotul, pentru ca secventa este foarte caraghioasa si ratezi momentul. Este un gest tipic copiilor, deci sugereaza inocenta. Daca si surazi, vei fi seducatoare.

Cu mainile in buzunare

Indiferent de tinuta, daca ai buzunare, tine mainile in ele.  Este un gest perfect daca porti pantaloni, o geaca sau o haina mai lunga (palton, pardesiu). Gestul este placut chiar daca porti fuste. Daca esti imbracata cu blugi, nu uita de buzunarele de la spate.

Este o tehnica care are efecte speciale. Cand adopti aceeasta pozitie, spatele se cambreaza, astfel ca bustul si posteriorul tau ies in evidenta.

Mangaie-ti gatul!

Barbatii adora acest gest. Iti poti atinge gatul fie cu palma, fie cu dosul acesteia. Este un gest metafora, pentru ca transmite interesul tau si dorinta de a fi atinsa de cel in fata caruia te afli. Barbatii iubesc locurile unde se simte palpitand viata, iar gatul si vasele de sange care pulseaza de-a lungului lui sunt locuri seducatoare pentru ei. Tot ce ai de facut este sa-i atragi atentia.

Cu mainile in par

Sa te joci cu parul, fara sa exagerezi… Este foarte amuzant daca te vei juca cu o suvita de par, daca iti vei trece mana prin par (dar rar, si cu eleganta), sau daca iti vei aduna parul in ambele maini, la spate, pentru ca apoi sa-l lasi din nou liber pe umeri.

Gestul este exprimarea increderii in sine, al dorintei de a te implica si de a domina. Poate fi interpretat si ca un gest care exprima prudenta, in functie de context si de cel caruia i se adreseaza mesajul.

O privire…

Priveste-l pe barbatul pe care vrei sa-l cuceresti, provocator, zambind, sustinandu-ti barbia cu mana si daca se poate stand jos. Barbatii percep acest gest combinat ca o declaratie de razboi, care trezeste in ei spiritul de lupta si dorinta de a cuceri. Ai grija insa cu cine si cand il folosesti, pentru ca efectele sunt uluitoare. Un astfel de gest este in egala masura perceput ca un gest care anunta dorinta de a ceda.

Jocul cu mainile

Tine mainile una peste alta sub barbie. Zambeste si priveste-ti interlocutorul in ochi.

O sa vezi ca atitudinea lui se schimba instantaneu. Devine atent, curtenitor si mult mai interesat de tine. De ce? Pentru ca acest gest, in subconstientul barbatilor, este echivalentul lui “da, vreau sa-mi petrec seara cu tine!”. Este un gest cu efect afrodiziac garantat.

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!