Ghidul MyFreeCams.

MyFreeCams este unul dintre site-urile ce ofera cel mai mare procent modelelor, mai precis 60%. MyFreeCams promoveaza ideea de FREE-TO-SEE sex. Probabil in acest moment te intrebi cum ai putea sa faci bani pe un site ce promoveaza Free Content.

Ei bine, este extrem de simplu: sa luam in considerare orgoliul excesiv al barbatilor in general si atitudinea competitoare a femeilor. Bineinteles, modelul isi doreste sa fie top model pe MFC iar membrul (barbatul) isi doreste sa fie cuceritorul, cel care se poate lauda ca are cele mai multe cuceriri in palmares.

Cum se poate lauda?

Din nou, foarte simplu: MyFreeCams permite socializarea intre membri prin Lounge, o camera de chat in care au acces doar membrii premium.

MyFreeCams are un trafic de aproximativ 11.000.000 de visite in fiecare luna, o cifra in continuua crestere. In fiecare tura sunt online intre 700-1700 modele online,automat mai multi membri decat modele.

De ce este MYFREECAMS atat de special?

Ei bine, sunt foarte multe modalitati de comunicare puse la dispozitie atat membriilor dar si modelelor.

PUBLIC CHAT – absolut toti membrii te pot vedea si auzi, iti pot scrie in public chat. Ideea principala este ca tu ca model, poti manipula prin instrumentele puse la dispozitie de site orice situatie. De exemplu: pe orice site vor fi membrii de tip BASIC (doar inregistrati cu adresa de email, dar din pacate nu au incarcat niciodata), GUESTS (nu sunt inregistrati cu un email, poate fi chiar prima data pe site) si membrii PREMIUM ( Sunt inregistrati si cel mai important este ca au cheltuit $). Acesti membrii in general incep sa discute diverse subiecte cu tine si intre ei in chat-ul tau public, in momentul in care ti se pare ca lucrurile scapa de sub control poti sa opresti chatul pentru membrii de tip GUEST si BASIC, in  acest mod se vor simti tentati sa incarce si daca acest lucru  se va intampla in camera ta s-ar putea sa ai de castigat. Cum poti castiga banii daca nu esti in privat? Prin TIPS-URI !

MyFreeCams este site-ul ce incurajeaza tipsurile si le considera cadoul membrului catre model, aceste tipsuri sunt non-refundable, o data trimise nu mai pot fi returnate. Poti primi TIPS-URI pentru ca ai un zambet minunat, sau pentru ca le place accentul tau sau outfitul, sunt aproximativ 1.000 de motive pentru care s-ar putea sa primesti aceste TIPS-URI MAGICE.

PRIVATE MESSAGE (PM) – Nu este un privat platit dar ai posibilitatea sa iti fidelizezi un membru prin discutii one-to-one si ii poti cere sa isi deschida camera web, automat creezi o conexiune personala cu acel membru.

PRIVATE CHAT – Un privat platit foarte bine, incepand de la 3$/ minut si contorizat la secunda.

TRUE PRIVATE – Acel privat suprem, platit cu 4$/minut, adica 80 tokens, in care nu poate spiona niciun alt membru.

VOYEUR(SPY) – Un membru sau mai multi pot spiona ce faci in acel privat, dar nu au acces la conversatie dintre tine si membrul care a initiat privatul. Un voyeour plateste 1 $/ minut sau 20 tokens.

GROUP SHOW – Este show-ul in care poti intra daca trei membrii au decis sa te invite. In acest show fiecare membru plateste 10 tokens/minut si pot intra oricand alti membrii, poate fi considerat un mod de promovare pentru tine ca model. Atat site-ul cat si modelul ar trebui sa incurajeze membrii sa ofere mai multe tipsuri si s-ar putea sa faci o suma destul de buna de $ chiar si din grup. Important este sa fi activa si productiva cat mai mult.

Doua lucruri importante ma sunt de spus in aceasta prima parte a ghidului:

Fiecare model are un CAMSCORE.  Absolut toate modelele incep cu un camscore de 1000 puncte. Acest camscore poate sa creasca sau sa scada, niciodata nu va stagna. Daca un model este implicat si isi foloseste constant atentia in mod clar acest CAMSCORE va creste, ceea ce ii va permite modelului sa aiba niste preturi mai ridicate pentru albumele foto sau video, si nu numai. Daca Camscore-ul cade, inseamna ca modelul nu a reusit sa faca un minim de 100$ / zi si ar trebui sa inceapa sa aprecieze fiecare tips primit, chiar daca este de 5 tokens, sa se implice cat mai mult in discutiile cu membrii si sa ii incurajeze sa trimita tips-uri ofline.

Absolut toti membrii au REWARD POINTS – aceste puncte sunt un ghid pentru modele si reprezinta calitatea si interesul unui membru de a cheltuii, de exemplu daca are 1000 de puncte , a cheltuit aproximativ 500 $( depinde si ce fel de pachete a cumparat, daca cumpara pachetul de 200 tokens castiga 20 de puncte si cheltuieste 20$, daca cumpara pachetul de 1875 Tokens castiga 180 de puncte dar cheltuieste 140$ ).

Cateva pareri si sfaturi despre membrii siteului MyFreeCams:

Membrii PREMIUM ai acestui site sunt extrem de deranjati de existenta membrilor GUEST si BASIC, motivul fiind, existenta lor intr-o camera unde pot vedea gratuit lucruri obtinute de membrii PREMIUM. Sfatul nostru este sa folosesti optiunea MUTE GUESTS si MUTE BASICS. Daca nu vei face tu ca model acest lucru ei iti vor mentiona si chiar te vor ajuta sa descoperi cum sa ii elimini pe FREELOADERS.

MyFreeCams poate fi caracterizat mai mult ca un site de SOCIAL NETWORKING ADULT decat un site de VIDEOCHAT. Are mult mai multe propietati simulare cu Facebook-ul decat cu un site ca si LIVE JASMIN.

De exemplu: pe MyFreeCams poti avea o lista de prieteni cu care poti conversa oricand, chiar si cand ai camera ofline.

Pentru a afla mai multe despre acest site de videochat poti urmari urmatorul blog unde iti vom prezenta modalitati si tehnici necesare pentru a fii un model de succes pe MyFreeCams.

Cu drag,

One Elite Girl

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!