Greșeli de evitat în machiaj

Acestea sunt informațiile de bază despre ceea ce presupun tehnicile de machiaj pentru începători, așa că te încurajăm să începi să îți urmezi pasiunea, chiar dacă nu te consideri cea mai îndemânatică persoană. Ponturile de mai jos sunt suficiente pentru un start promițător.

NU aplica niciodată fondul de ten înainte să îți dai cu cremă.

Îți va fi dificil să amesteci celelalte produse și să obții un look armonios. Înainte să folosești fond de ten, anticearcăn sau BB, ai grijă ca tenul tău să fie hidratat și foarte bine curățat.

Folosești prea mult anticearcăn.

Nu aplica anticearcănul pe toată fața, pentru că machiajul riscă să curgă și să-ți accentueze ridurile, chiar și pe cele mai fine. Joacă-te doar în zonele care au nevoie să fie corectate, cum ar fi punctele negre sau petele roșii, aplică puțin produs și tapotează aceste zone. Optează pentru anticearcăne mai light, mai fluide, și nu cu o putere prea mare de acoperire, pentru a obține un look natural.

NU aplica prea mult blush.

Misiunea fardului de obraz este aceea de a-ți oferi acel look fresh. Dacă îl folosești în exces există riscul să pari mai în vârstă.

Alegi greșit nuanța fondului de ten.

Este o greșeală pe care absolut toată lumea a făcut-o la un moment dat. Cum spuneam și mai sus, când testezi fondul de ten, aplică swatch-urile pe madibulă și decolteu, și nu pe mână.

Iți accentuezi prea mult sprâncenele.

Este una dintre greșelile tot mai întâlnite printre pasionatele de makeup. Blondele ar trebui să aleagă o nuanță de creion în culoarea părului sau doar un ton mai închisă. Dacă ai podoaba capilară mai închisă, optează pentru un creion în culoarea părului tău, așa cum spuneam și mai sus.

Folosești nuanțe intense la ochi și pe buze.

Dacă ai ales un machiaj discret al ochilor, poți opta pentru un ruj roșu, însă, dacă îți machiezi ochii intens, alege un ruj într-o nuanță discretă, nude sau în culoarea buzelor.

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!