Elite Agency iti ureaza” BUN VENIT” cu un BONUS DE ANGAJARE de *1000$!

VREI SA CASTIGI peste 3.000$ lunar, rapid, 100% legal, chiar la tine in tara? Profita de potentialul unui job in industria de videochat din Romania si transforma-ti visul intr-un stil de viata! Castigi rapid banii de care ai nevoie in timp ce socializezi si te distrezi in fata camerei web. In plus, esti rasfatata ca un top model la sedintele foto, calatoresti ca o vedeta in destinatii exclusiviste si toate acestea fara sa muncesti peste program! 

Colaborareaza cu un studio de videochat care, in peste 6 ani de existenta in industrie s-a dedicat performantei! Si nu o spunem noi, ci incasarile modelelor. Cei mai buni traineri vor impartasi cu tine secretele castigurilor rapide lucrand ca model de videochat online in Romania! In plus, daca nu esti din Bucuresti sau din Romania, Elite Agency va facilita relocarea ta oferindu-ti CAZAREA GRATUITA

Modelele noastre sunt rasfatate cu bonusuri si comisioane in functie de performanta si o flexibilitate deplina in colaborarea cu Elite Agency. Si tu poti primi cel mai mare BONUS DE ANGAJARE oferit de un Studio de Videochat! Alege sa fii parte din lumea ELITE-lor!

avantaje

DE CE Elite Agency?

STUDIO FEMININ

Unbounded venture cosmic fugue estera dispassionate colour river

+3000$ / LUNA

Finite but unbounded venture cosmic fugue ispassionate colour

BONUS DE ANGAJARE *1000$

Unbounded venture cosmic fugue estera dispassionate colour river

BONUS DE RECOMANDARE *1000$

Venture cosmic fugue estera blue dispassionate colour sky eternal

DISCRETIE GARANTATA

Cosmic fugue estera dispassionate colour stellar love from blue sky

JOB 100% LEGAL

Venture cosmic fugue estera blue dispassionate colour sky eternal
DE CE Elite Agency?

De ce ti se potriveste un job de model la Elite Agency?

De ce ti se potriveste un job de model la Elite Agency?
Pentru ca obtii rapid, 100% legal si in deplina discretie banii de care ai nevoie! Te intampinam cu un BONUS DE ANGAJARE de *1000$ si venituri lunare de peste 3.000$ din videochat online. Si nu ne oprim aici!
Tu iti alegi programul de lucru si durata colaborarii cu studioul nostru de videochat. Poate vrei doar un summer job, pe termen scurt, sau sa obtii bani pentru a plati o datorie, a-ti cumpara o casa sau o masina. Oricare ar fi nevoia ta, Elite Agency iti ofera jobul potrivit la momentul potrivit, in domeniul potrivit: videochat!

Banii tai, regulile tale! Iti alegi SINGURA modalitatea de plata: LA ZI, SAPTAMANAL SAU BILUNAR.

Inacest moment modele Elite Agency pot opta pentru unul din cele doua sisteme de plata active:
Un procent progresiv in functie de incasari (intre 50% – 80%) SAU Venituri calculat pe baza unei grile de criterii indeplinite de model, respectiv: performanta, punctualitatea , respectarea programului de lucru, numarul de ore online, implicarea si seriozitatea.

Recomanzi si Castigi *10000$
Cel mai mare BONUS DE RECOMANDARE oferit de un studio de videochat!
Elite Agency este singurul studio de videochat din Romania care ofera *1000$ BONUS DE RECOMANDARE pentru fiecare model recomandat! Pentru a face recomandari nu este nevoie sa lucrezi in

domeniu ca model, trainer sau manager, ci doar sa cunosti persoane interesate de un job de model la un studioul Elite Agency din Bucuresti. Cu cat recomanzi mai mult, cu atat castigi mai mult! Tu
castigi *1000$ si modelul castiga *1000$ !

Lucrezi relaxata intr-o locatie de lux, cu dotari de top

Un job in videochat iti asigura atat confortul financiar, cat si confortul unui mediu de lucru sigur, prietenos si luxos. Studioul nostru exclusiv feminin se bucura de o pozitionare ultracentrala, in Piata Victoriei, dar si de un
design modern si glamorous, surprins pana in cele mai mici detalii. Totul, de la pozitionare si pana la amenajare, a fost ales tinand cont de confortul modelelor.

Elite Agency ofera CAZARE GRATUITA modelelor care nu sunt din Bucuresti sau din Romania si doresc sa se relocheze!

Tot personalul administrativ este feminin pentru a oferi confort si intimitate modelelor noastre. La Elite Agency modelul nostru este starul nostru si facem tot ce este nevoie pentru ca tu sa arati si sa castigi ca un star!

Lasa-te rasfatata ca un star de Elite Agency, studioul pentru care nu esti un simplu model de videochat! Te asteapta un sediu luxos, castiguri de vedeta si o echipa intreaga la dispozitia ta! Daca Elite Agency este ceea ce caut, dorim sa te cunoastem!
Gallery

Check out our latest selected images

clients
Just to name a few.
Blog

Consultați cel mai recent blog al nostru

Contact
Address

Bucuresti, Calea victoriei 155

Phone

Office: 0749 707 702
Support: 0749 707 702

INFORMATII

 Acasa
Intrebari Frecvente
Politica Cookie
Politica De Confidentialitate

© 2021 Elite Agency.

Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!