Imaginea „vinde” intotdeauna

Imaginea „vinde” intotdeauna

In prezent, activitatea de videochat se defineste ca fiind „interactiunea online dintre un model si utilizatorii unui site de profil prin intermediul unui calculator, al camerei web si conexiunii la internet”. Asta inseamna, in mod automat, imagine. Insa conceptul de „imagine” in domeniul videochatului are mult mai multe intelesuri si nu se limiteaza doar la ceea ce presupune transmisia live efectiva.
Pentru un model de videochat imaginea se construieste pornind de la profilul pe care il afiseaza pe site-ul unde a ales sa lucreze. Si pentru ca lucrurile evolueaza constant in mediul online, nivelul de atentie pe care trebuie sa il acorde un model de videochat de top propriului profil devine din ce in ce mai important. Nu mai este suficienta o mica descriere si cateva poze banale pentru a reusi sa atragi atentia utilizatorilor unui site.
Profilul tau de model este cartea ta de vizita si este prima punte de comunicare dintre tine si ceilalti, motiv pentru care este necesar ca acesta sa fie cat mai bine gandit, creativ si original, in asa fel incat sa iasa in evidenta din multitudinea de profiluri existente. Pornind de la alegerea nickname-ului si pana la cele mai mici detalii legate de stilul pe care il vei aborda ca entertainer, felul in care te prezinti va face diferenta.

Inainte de a incepe munca online efectiva, este foarte important sa iti stabilesti cateva directii in ceea ce priveste activitatea ta viitoare.

Studiaza site-ul unde vei lucra! Te va ajuta foarte mult, pentru ca vei sti care sunt regulile pe care va trebui sa le respecti si care este stilul de lucru. Nu toate site-urile de profil functioneaza la fel, ceea ce inseamna ca daca vrei sa faci alegerea cea mai buna pentru tine, va fi necesar sa intelegi care este dinamica lor. Echipa de traineri de la ELITE AGENCY iti va sta la dispozitie cu toate detaliile de rigoare si iti va oferi raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai.

Studiaza activitatea modelelor de videochat din top din site-ul respectiv. Scopul pentru care vei vrea sa faci asta nu este nicidecum cel de a incerca sa copiezi tot ceea ce vezi acolo, in speranta ca asta te va face sa te bucuri de acelasi succes ca si ele, ci de a putea intelege ce anume „se ofera” deja, pentru ca mai apoi sa poti veni cu ceva in plus.

Alege-ti un pseudonim care te reprezinta. Atunci cand iti vei alege nickname-ul, incearca pe cat posibil ca acesta sa fie unul care sa te reprezinte, in concordanta cu personalitatea ta, sa aiba sonoritate placuta si sa fie usor de retinut. Vei vedea ce impact pozitiv va avea acest mic detaliu! Iar daca nu ai neaparat o idee anume, te ajutam tot noi sa descoperi ce ti se potriveste!

Alege-ti o poza de profil cat mai expresiva si nu o schimba foarte des! Unii utilizatori se ghideaza mult mai usor dupa pozele de profil decat dupa nickname-uri, ceea ce le va inlesni cautarea si ii va ajuta sa te „retina” mult mai repede.

Completeaza-ti profilul cu informatii despre tine si despre stilul pe care il abordezi in interactiunea online, pentru ca in felul asta vei atrage „genul tau” de utilizatori, care vor sti exact pentru ce se afla acolo. Asadar, fii sincera in tot ceea ce afirmi!

Incearca sa ai cat mai multe galerii foto si cat mai variate! Cei care iti vor deveni membri fideli vor fi curiosi sa te vada in cat mai multe ipostaze si in medii cat mai diferite. Nu fugi de sedintele foto in natura si de galeriile de „selfies”. Toate astea te vor face sa fii cat mai „reala” si mai autentica, iar asta atrage mai mult decat ai crede.

Nu uita sa iti reimprospatezi cat mai des profilul! Daca ti-ai facut o schimbare de look sau ti-ai achizitionat piese noi in garderoba, o galerie foto dedicata este de bun augur.

In concluzie, imaginea „vinde” intotdeauna, iar, in domeniul videochatului, cu atat mai mult!
Daca vrei si tu sa beneficiezi de cele mai bune servicii profesionale de imagine, alege echipa ELITE AGENCY! Te asteapta o echipa entuziasta, gata sa te puna in valoare asa cum meriti!
Tel/ WhatsApp: 0749 707 702
E-mail: info@eliteagency.ro
Chat: www.eliteagency.ro

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!