Incepătoare în videochat. Tot ce trebuie să știi!

Ai trecut cu brio peste emoțiile interviului? Felicitări! Ne bucurăm că ai parcurs primii pași către cariera ta ca model online.

Chiar dacă ești la început de drum, cu siguranță ai aflat deja că videochatul este un domeniu destul de criticat. Majoritatea celor care critică această activitate, o fac în necunoștință de cauză – întotdeauna este ușor să emiți critici atunci când nu știi ce se întâmplă, în realitate, nu-i așa? Însă, important este ca tu să înțelegi foarte bine ce implica profesia de model de model online si sa nu uiti niciodata care este scopul tau.

Pentru a parcurge fara nici o dificultate perioada de inceput in cariera ta de model am creat un GHID care, cu siguranță îți va fi util. Îți spunem tot ceea ce trebuie să știi ca să ai succes în acest domeniu!

Vei întâmpina diverse provocări

O provocare pe care o vei întâmpina, inevitabil, în jobul de model online este legată de interacțiunea cu membri. E foarte important să înțelegi că aceștia sunt diferiți din punct de vedere al personalității și al educației, ceea ce înseamnă că vei ”întâlni”, virtual desigur, și persoane lipsite de tact, care vin către tine cu solicitări exagerate și care folosesc un limbaj neadecvat. Tu, în calitate de model, ai dreptul să îți selectezi membrii care te interesează, așadar, poți renunța în orice moment la discuția cu un membru care foloseste un limbaj neadecvat. Pentru a reuși în acest domeniu, nu da voie cuvintelor urâte să te atingă și întrerupe interacțiunea cu membrii care nu adoptă o atitudine civilizată vis-a-vis de tine.

Nu toate studiourile oferă ceea ce promit

Una dintre cauzele pentru care videochatul a ajuns să fie un subiect atât de controversat este pus pe seama lipsei de seriozitate de care dau dovadă, din păcate, din ce în ce mai multe studiouri de videochat. De aceea, alege cu grijă studioul cu care vei colabora și nu lua o decizie pripită.  Solicită reprezentanților studiourilor de pe lista scurtă pe care o vei face toate informațiile pe care vrei să le afli. Doar așa vei avea certitudinea că ai luat cea mai bună decizie.

De exemplu, în timp ce multe studiouri de videochat aleg să funcționeze ilegal, doar pentru a se eschiva de la plata impozitelor și a taxelor aferente, noi am decis să fim diferiți. Ne place să păstrăm legalitatea în tot ceea ce facem, așa că încheiem contracte de colaborare sau contract individual de muncã cu toate modelele noastre și plătim către stat toate taxele si impozitele.

Îți faci griji că statutul de model începător te va dezavantaja? Nu ai de ce, cel puțin nu în cadrul Elite Agency! Aici, îți facem cadou  ședințele foto  pentru ca investițita ta în imagine să fie zero, deasemenea punem la dispozitie GRATUIT – tinute potrivite pentru activitatea ta in fata webcamului. În plus, în funcție de abilitățile de limba engleză pe care le ai, te promovăm pe cele mai importante site-uri de videochat pentru ca tu să ai parte de câștiguri cât mai consistente chiar din primele săptămâni alãturi de noi.

Știi ce? Chiar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt! Vino să ne cunoaștem și să te convingi!

Ne poti contacta telefonic sau WhatsApp: 0749 707 702

Email: info@eliteagency.ro

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!