Intrebari Frecvente

NE BUCURAM CA ESTI INTERESATA DE ACEST DOMENIU SI CA AI ALOCAT TIMP PENTRU A TE INFORMA SI, DE CE NU, PENTRU A DEVENI URMATORUL MODEL DE SUCCES ELITE AGENCY

Videochat

Gandeste-te ca discuti si iti faci prieteni pe retelele sociale sau aplicatii precum Messenger, Whatsapp. In meseria de videochat este vorba de socializare, comunicare si rabdare. Chat-ul presupune discutii cu membrii platformei, avem colaboratoare care obtin mii de dolari doar conversand prin intermediul calculatorului cu persoane care se afla la mii de kilometri distanta.

Din acest punct de vedere nu trebuie sa iti faci probleme. In echipa de training Elite Agency vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale si vei beneficia de sfaturile necesare pentru a deveni un model de succes.

Confidentialitatea este unul dintre aspectele la care tinem. Nu iti vom informa cunoscutii, iar legat de sesiunile de videochat, putem discuta in ce tari doresti sa activezi, pentru a te simti confortabil. Iti vei folosi un Nickname si datele tale personale nu vor fi disponibile pe aceste platforme. De exemplu, daca parintii tai sunt in Spania, putem bloca aceasta tara.

Fireste ca NU! Vei avea un contract legal de munca, in calitate de artist-interpret, iar viitorii angajatori nu vor fi la curent cu munca desfasurata la Elite Agency. In general, avem experienta faptului ca modelele noastre nu isi doresc un alt job datorita stabilitatii financiare oferite si a castigurilor semnficative (pe langa bonusurile de angajare / recomandare, asigurare medicala privata, concediu de odihna s.a.).
 

Castiguri

Cea mai frecventa intrebare este cea care vizeaza castigurile din videochat. Fireste ca va conta daca esti incepatoare sau ai experienta, dar castigurile din videochat sunt NELIMITATE. Nu iti putem spune o suma fixa pe care o castiga un model la Elite Agency, dar iti putem garanta castiguri de mii de dolari lunar (in prima luna modele castiga intre 1000-1500$), in functie de perseverenta si de orele pe care le petreci online cu utilizatorii.

Elite Agency are un sistem de plata modern si transparent. Veniturile se achita ZILNIC – SAPTAMANAL – BILUNA, vei fi mereu la curent cu veniturile realizate, iar bilunar vei primi un act aditional care va include sumele obtinute in acest interval.

Procentele oferite de Elite Agency sunt progresive si tentante. Cel mai mic procent incepe de la 50% si poate ajunge pana la 80%. De exemplu, in momentul in care ai ajuns la 2000$, vei primi 55% din suma. Mai multe detalii despre procente vei putea afla la interviu.

Suntem un studio profesionist si tratam acest subiect cu seriozitate. Incasarile sunt realizate la timp, fara exceptie, la date fixe, si, de asemenea, siguranta sistemului de lucru si transparenta veniturilor sunt aspecte pe care ne axam.

Sesiune

In medie ar trebui sa fii online 7 ore / zi. Noi sustinem o munca calitativa si nu cantitativa, cu cat reusesti sa faci banutii mai repede cu atat mai repede vei intra in topul site-urilor de videochat. Partea financiara va creste considerabil daca alegi un program fulltime.

Absolut! Avem multe colaboratoare care fie sunt la facultate, fie mai au inca un job, iar Elite Agency sustine urmarea studiilor sau a pasiunilor, inclusiv a shopping-ului.

Trainerii nostri te vor ajuta sa te loghezi pe platforme si sa faci fata provocarilor tehnologice. Sistemul si softurile sunt create pentru a-ti usura munca, deci nu trebuie sa iti faci griji deoarece iti oferim asistenta tehnica si avem incredere ca te vei descurca rapid.

Chiar daca nu stapanesti bine engleza sau alta limba straina, avem programe care te vor ajuta sa traduci frazele respective. Iti vom pune la dispozitie materiale pentru a invata cele mai frecvente expresii, iar trainerii iti vor sta la dispozitie pentru eventualele intrebari.

Un model ce isi doreste o stabilitate financiara trebuie sa aiba o prezenta constanta online, cu aproximatie intre 20-24 de ture intr-o luna calendaristica de 30/31 de zile. Ingredientele necesare fiind: implicare, ambitie si receptivitate fata de membri, dar si fata de sfaturile oferite de Elite Agency.

Aspect fizic si abilitati

In acest domeniu atitudinea face diferenta dintre un model de videochat normal si unul de succes. Noi ne dorim sa dai dovada de perseverenta, iar restul se rezolva pe pacurs.

Sigur ca da! Elite Agency nu impune o limita de varsta pentru a putea colabora. Noi consideram ca oricine poate reusi in acest domeniu, fiecare femeie are ceva special, indiferent de varsta. Pe platformele pe care lucram vei gasi numerosi utilizatori interesati sa cunoasca doamne / domnisoare de diferite varste.
Nu iti face griji deoarece Elite Agency pune la dispozitie gratuit, atat pentru modelele vechi, cat si pentru modelele noi outfit-urile necesare pentru a te face remarcata in mediul online si, in acest mod, iti vei putea descoperi stilul personal inainte de a incepe sa investesti.

In ziua de astazi oricine poate fi model de videochat, exista numeroase categorii sau preferinte ale audientei, astfel incat, din punct de vedere fizic, orice persoana se poate adapta. Dar, din punctul de vedere al calitatilor necesare, pentru a fi un model de succes este nevoie de o investitie personala, urmata de o perseverenta si dezvoltare continua. Te invitam sa citesti articolul nostru: https://eliteagency.ro/calitatile-necesare-pentru-a-fi-model-de-videochat/

Interviu si angajare

Desigur. Consideram ca fiecare persoana are nevoie de o perioada de relaxare pentru a-si mentine o energie buna si pentru a avea o balanta cat mai sanatoasa intre viata personala si viata profesionala. In contractul tau de munca vor fi specificate atat drepturile, cat si obligatiile, printre care si zilele de concediu prevazute legal.

Bineinteles! Fiecare model Elite Agency beneficieaza de un contract de munca legal si inregistrat, in calitate de artist-interpret. Contractul de munca se va realiza respectand legislatia in vigoare si fiecare dintre parti va primi cate un exemplar.

In primul rand, ne poti contacta telefonic (0749.707.702), prin email (info@eliteagency.ro) sau prin chat-ul de pe site pentru a te programa la interviu. Dupa ce am stabilit detaliile intalnirii, te vom invita la o cafea cu HR-ul Elite Agency cu care vei purta o discutie ca intre prietene despre videochat (in cazul in care nu cunosti domeniul), sistemul de lucru, modul de plata si ti se vor oferi detalii la orice intrebari suplimentare vei avea. De asemenea, ti se va face un tur al studioului, iar daca iti doresti, ti se va prezenta si trainerul (de sex feminin).

Sigur ca da! Daca ai nevoie de un imprumut pentru a-ti rezolva probleme de natura personala sau pentru interventii estetice, sistemul nostru de incasari ne permite acordarea acestora. Elite Agency iti transforma visele in realitate!

Din pacate raspunsul este Nu. Dar te asteptam dupa ce implinesti frumoasa varsta de 18 ani pentru a-ti oferi viitoarele detalii legate de meseria de model de videochat.

Stim ca industria videochat-ului este una dintre cele mai controversate industrii, din acest motiv nu iti cerem sa ne crezi pe cuvant, ci sa iti programezi o intalnire cu echipa noastra, care iti varaspunde la toate intrebarile. Te invitam sa citesti mai multe pe pagina dedicata special acestei intrebari: https://eliteagency.ro/de-ce-noi/

Principalul act de care avem nevoie este buletinul, pentru a ne confirma varsta, dar si datorita faptului ca pe majoritatea site-urilor, crearea unui cont se bazeaza exclusiv pe validarea identitatii. Ulterior, unele platforme cer si acte aditionale (permis de conducere), echipa noastra va discuta pe parcurs aceste detalii cu viitorul model.

Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!