Confidentialitatea in Videochat

Consideram ca in videochat CONFIDENTIALITATEA este un factor esential pentru 95% dintre modelele ce activeaza in acest domeniu. Desi, industria videochatului a evoluat rapid si in momentul de fata sunt peste 150.000 de modele active din Romania, societatea nu este inca pregatita sa accepte aceasta realitate. Prejudecatile abunda cand vine vorba de locurile de munca din videochat si chiar daca in SUA exista gale de premii pentru industria videochatului precum YNOT CAM AWARDS, discretia este inca extrem de importanta pentru multe persoane ce activeaza in acest domeniu.

La stigmatul social se adaugă și riscurile pe care le implică interacțiunile cu userii platformelor. Unii pot fi nepoliticoși, alții insistenți, alții pot încerca să te manipuleze și să te convingă să le dai numele real sau numărul de telefon. Din pacate, unele fete aleg sa isi dea datele reale pe anumite platforme de videochat in schimbul unor sume modice de bani.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să faci videochat, trebuie să acorzi o atenție deosebită confidențialității. Altfel, există riscul ca imaginea și siguranța ta să fie afectate. Important este să cunoști foarte bine toate aspectele legate de protecția datelor tale și să ai un control cât mai bun asupra imaginilor cu tine.

Cum poți face asta și la ce să fii atentă când lucrezi ca model de videochat? Îți spunem mai jos:

Regula nr. 1: Niciodată nu iti furnizezi datele de contact membrilor platformelor unde activezi ca model

Responsabilitatea ta principală este nu iti divulgi identitatea. Cel mai mare avantaj al meseriei de model de videochat pe lângă încasările mult mai mari decât în alte domenii, este că lucrezi sub anonimat și ca tu controlezi discuțiile pe care le proti cu membrii diverselor platforme din domeniu. Pentru a-ți asigura anonimatul, nu trebuie să divulgi datele personale: nume, număr de telefon, adresă, studioul cu care colaborezi, conturile de social media cu numele tău sau orice alte detalii din viața ta reală. Nu stii niciodata cine este in spatele ecranului si din pacate nu ai garantia sanatatii lor mintale. Oricand, te poti trezi hartuita de cineva ce a dezvoltat o obsesie pentru tine, daca ii oferi detalii personale.

Pe lângă pseudonimul  pe care il vei folosi sa te intregistrezi ar fi bine să-ți stabilești o identitate alternativă pe care să o folosești doar în activitatea de videochat. Gândește-te la noua identitate ca la un personaj de film în pielea căruia trebuie să intri cât mai bine sau ca un nume de scena.

Regula nr. 2: Nu amesteca viața personală cu viața profesională

Dacă regula anterioară spunea să nu divulgi niciodată numele real atunci când lucrezi, să știi că și reciproca este valabilă. Nu-ți dezvălui pseudonimul nici măcar persoanelor apropiate, indiferent că este vorba despre cea mai bună prietenă, despre iubit sau despre părinți. Informația poate fi transmisă ușor mai departe, iar persoanele rău intenționate ar putea profita de asta.

De asemenea, nu accepta niciodată conversații telefonice sau întâlniri cu membrii platformelor unde activezi ca model. La fel cum în orice alt job este o dovadă de neprofesionalism, ci și riscant să amesteci viața profesională cu cea personală, și în videochat trebuie să respecți limitele dintre cele două aspecte ale vieții tale.

Regula nr. 3: Protejează-ți datele online

Modelele care colaborează cu Elite Agency, nu sunt nevoite să se ocupe personal de căutarea și eliminarea materialelor publicate fără acordul lor, pentru că beneficiază de un serviciu premium de confidențialitate și protecție a datelor online. Firma cu care colaborăm în acest sens, DMCA Force, este cel mai puternic site din domeniul protectiei datelor online: dispune de softuri care caută și identifică materialele furate și publicate pe internet, apoi notifică site-urile respective pentru eliminarea conținutului respectiv.

Ca model de videochat, trebuie să te asiguri că deții întotdeauna controlul asupra datelor tale personale. În felul acesta te poți concentra mai bine asupra activității tale și vei putea lucra liniștită. Îți putem oferi mai multe informații despre cum să-ți păstrezi confidențialitatea ca model de videochat în cadrul unei întâlniri la sediul nostru. Contactează-ne telefonic sau scrie-ne un mesaj in WhatsApp: 0749 707 702 și vom stabili o viitoare discutie interesanta la studioul nostru!

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!