Maximizeaza-ti castigurile la Elite Agency!

AMBITIA SI PERSEVERENTA

Un model de videochat trebuie sa aiba foarte multa ambitie si in acelasi timp curiozitate pentru a descoperi cat mai multe trucuri de a atrage membrii intr-un mod unic.
De exemplu: esti in pauza si ai o discutie cu o colega din echipa de training, se poate sa iti prezinte situatii din experienta ei de model, asculta cu atentie si poate vei putea folosi exact aceleasi abordari sau le poti adapta.

AUTENTICITATE SI ORIGINALITATE

Incearca sa vii mereu cu ceva nou pentru a-ti surprinde constant membrii.
De exemplu: un machiaj diferit, un outfit nou sau pur si simplu un alt gen de muzica, daca i-ai obisnuit cu muzica ritmata si moderna, incearca intr-o zi sa asculti muzica romantica si veche –
(Frank Sinatra, Etta James, Celine Dion)

SPONTANEITATE

Prezenta fizica in fata camerei nu este totul, ca model de succes ar trebui sa inventezi jocuri noi.
Ca de exemplu: jocul adevar sau provocare poate fi foarte interesant pentru anumiti membrii, deoarece imbina cu succes momente distractive cu momente personale.

CONSTANTA SI DEDICATIE

Este foarte important sa fii constanta, adica un minim de 5 zile din 7 online si aproximativ 7-8h online. In momentul in care intr-o anumita tura nu ai facut foarte multi bani in primele 3 ore, ramai online si spune-ti constant ca pana la finalul turei vei cunoaste un membru nou care va schimba dinamica zilei. Motiveaza-te constant, nu ai nimic de pierdut!

TU ESTI PE PRIMUL LOC

Investeste in tine, investeste in outfituri si investeste foarte mult timp pentru a-ti imbunatati limba engleza.
De exemplu: in fiecare luna incearca sa cheltuiesti 100-200 ron pentru outfituri, in fiecare saptamana invata noi expresii in limba engleza, mai ales acum cand internetul ne ofera foarte multa informatie.

FIDELIZARE 

Imbunatateste-ti relatia cu membrii si incearca sa ii fidelizezi. In momentul in care un membru iti povesteste despre o calatorie, poti folosi google si poti spune ca si tu ai fost in acelasi loc si ca ai vizitat aceleasi atractii turistice. Poti sa te folosesti de informatiile oferite de Google, prin a-i spune membrului respectiv cat de mult iti doresti sa vizitezi acel loc si ca ai citit toate materialele posibile. In general o persoana relationeaza cu succes cu o alta persoana cand au cateva puncte comune si sunt atrasi de lucruri similare.

Speram ca aceste sfaturi o sa va fie de folos.

Cu drag,

One ELITE girl

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!