Tehnici de comunicare eficienta in videochat

Tehnici de comunicare

Daca vrei sa te bucuri de castiguri cat mai mari in domeniul videochatului nu este de ajuns doar sa arati bine si sa intri intr-un studio, ci trebuie sa vrei sa evoluezi. Salariul si bonusurile primite sunt mereu pe masura muncii depuse. Probabil ai auzit de multe ori spunandu-se ca in videochat nu este atat de important cum arati, ci mai mult cum comunici cu membrii. 

Videochatul este despre socializare, despre capacitatea de a empatiza cu membrii, de a-I intelege si de a intretine conversatia. Trebuie sa stii sa te adaptezi in functie de fiecare membru, sa ii starnesti interesul si sa il fidelizezi. Comunicarea eficienta este cea care iti va aduce cei mai multi bani. Iata cateva sfaturi si tehnici care te vor ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si sa iti cresti castigurile din videochat!

Prima impresie este cea mai importanta

In videochat, ca si in viata, prima impresie conteaza extrem de mult. Tocmai de aceea, trebuie sa inveti cum sa iti pui in valoare toate calitatile pentru a atrage cat mai multi membrii. O imagine placuta si ingrijita trebuie sa fie intotdeauna insotita de o personalitate pe masura. Incearca sa transmiti multa buna dispozitie si energie si vei vedea ca nu vor intarzia sa apara membrii.

Fii naturala

Inceputul unei conversatii este esential pentru a-ti da seama de personalitatea membrului. Este cel mai bun moment pentru a-l observa cum se comporta si pentru a intui ce isi doreste. In aceasta faza, important este sa fii diplomata si sa gasesti un echilibru in comunicare. Mai exact, ai grija sa nu fii prea directa sau prea vulgara, dar nici prea formala. Pe scurt, fii cat mai naturala si prietenoasa. Intreaba-l cu ce il poti ajuta, roaga-l sa iti povesteasca cateva lucruri despre el si cel mai important, asculta-l, sunt anumite site-uri care iti permit salvarea unor notite, indicat ar fi sa o faci. Majoritatea membrilor care opteaza pentru camerele de videochat isi doresc un partener de discutie cu care poate atinge subiecte profunde pe care nu le pot discuta cu persoanele din jurul lor.

Refuza politicos atunci cand este cazul

Daca membrul te pune intr-o situatie care iti provoaca un disconfort sau iti cere un lucru care se afla in afara limitelor tale, refuza-l intr-un mod cat mai politicos. Fa-l sa inteleaga ca acel lucru nu iti face placere si propune-I altceva cu care esti de acord pentru a-l tine cat mai mult timp in privat. In niciun caz nu folosi agresivitatea pentru a te pune la adapost in astfel de situatii!

Invata cum sa citesti oamenii

Secretul succesului in domeniul videochatului este de fapt intuitia. Trebuie sa inveti cum sa citesti oamenii si cum sa te adaptezi la felul lor de a fi. Spre exemplu, daca dai peste un membru care apreciaza mai mult partea ta fizica, atunci poti folosi flirtul ca o modalitate de a-l tine cat mai mult interesat de tine. Daca in schimb, membrul este mai retras, incearca sa abordezi subiecte interesante pentru a sparge gheata. Capacitatea de a te adapta in functie de situatie este un atu care nu ar trebui sa iti lipseasca daca vrei sa fii un model de videochat de succes.

Comunicarea eficienta este cea care iti va aduce castiguri din ce in ce mai mari. Trainerii nostri te vor ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si te vor transforma intr-un model de succes daca si tu iti doresti sa faci parte din elita!

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!