Tehnici de flirt cu efect garantat! Cum sa-l seduci pe barbatul dorit

Exista cateva tehnici simple de flirt, la care femeile pot apela cu incredere, pentru a-l cuceri pe barbatul dorit.

Cand vine vorba de seductie, barbatii apreciaza jocurile si atentiile venite din partea femeilor.

1. Pe primele locuri se numara zambetul si privirea sincera, directa. Barbatii apreciaza femeile care au initiativa si care vin la ei sa ii salute, care se arata prietenoase si interesate, scrie Yourtango.com, citat de Adevarul.

2. Jocurile inocente sunt de asemenea o metoda care nu da gres. Daca o femeie il va bate pe umar, daca va glumi cu el, daca va rade, efectul va fi garantat. Asta va demonstra ca femeia are simtul umorului si ca este interesata, dar nu disperata sa se apropie de el. Discutiile serioase trebuie pastrate pentru prima intalnire.

3. O conversatie interesanta este foarte indicata, dar femeia trebuie sa fie atenta sa nu vorbeasca prea mult, sa nu incerce sa-si impuna propriile idei. Barbatilor le place sa fie ascultati cu atentie si sa vada ca femeia este interesata de ideile lor.

4. Chiar daca pare un cliseu, barbatii se bucura cand sunt flatati in privinta corpului lor. O femeie care va intreba un barbat daca face mult sport, care ii va spune ca arata bine, cu siguranta ii va castiga simpatia si interesul. Chiar daca nu petrec ore intregi in fata oglinzii sau la sala de sport, barbatii vor fi incantati cand femeile apreciază modul in care ei arata.

5. O atingere discreta pe brat, pe spate sau pe umar va fi cu siguranta seducatoare. Cea mai bună ocazie este atunci cand el spune o gluma, iar femeia rade. Atingerea va parea deci naturala si ii va arata ca este cu adevarat apreciat. Atentie, insa! O atingere prea evidenta, prea indiscreta, poate avea efect contrar, pentru ca barbatii nu sunt interesati de femeile care dau impresia ca sunt usuratice.

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!