VIDEOCHAT PREMIUM VERSUS VIDEOCHAT FREEMIUM

Te-ai hotărât să devii model videochat și nu știi de unde să începi sau ce presupune acest job? EliteAgency poate fi răspunsul la toate întrebările tale. Angajarea ca model de videochat poate reprezenta o oportunitate bună de câștig financiar. Te poate ajuta să îți plătești facultatea, să îți cumperi o casă și să îți faci viața de zi cu zi mai ușoară. Pentru alte persoane, meseria de model videochat reprezintă o formă de exprimare! Oricum ar fi, nu este o muncă ușoară! Necesită multă dedicare și seriozitate pentru a reuși în acest domeniu, dar satisfacția succesului va fi de neprețuit când o vei obține!

Dacă ești în căutarea independenței financiare și dorești un loc de muncă stabil, cu program flexibil în care poți câștiga sume considerabile într-o perioadă relativ scurtă de timp alătură-te echipei EliteAgency Studio Videochat București!

EliteAgency Studio Videochat București este gata să contribuie la transformarea ta într-o femeie independentă. Dacă ești un spirit liber și încrezătoare în corpul tău alătură-te industriei de videochat online România și consolidează-ți o carieră serioasă dintr-o profesie distractivă! Lăsând la o parte prejudecățile, numărul angajărilor de modele videochat este tot mai mare, în fiecare an. Nu mai este niciun secret că această meserie este una dintre cele mai profitabile din lume!

Iată ce presupune angajarea ca model videochat la EliteAgency

Există două tipuri principale de servicii oferite de EliteAgency videochat online România, respectiv Freemium (i.e. gratis, public) și Premium (i.e. privat). Echipa din care vei face parte este alcătuită din profesioniști care vor ști să te îndrume în drumul tău către succes! Trebuie doar să fii hotărâtă și să știi ceea ce îți dorești să oferi și ce vrei să îți ofere acest job! La EliteAgency Studio Videochat București modelele sunt îndrumate și au parte de tot suportul echipei pentru a se integra, chiar dacă nu au mai lucrat niciodată ca model videochat! Anagajatele noi, mai rezervate dar cu potențial sunt în general îndrumate către site-urile private, în timp ce modelelor mai îndrăznețe li se recomandă serviciul Freemium. De asemenea, dacă nu cunoști limba engleză nu este nicio problemă deoarece te poți orienta tot către site-urile de FreeChat.

Serviciul Freemium (FreeChat) este ideal dacă te definesc îndrăzneala și nonconformismul. Site-urile de tip FreeChat sunt site-uri permisive în ceea ce privește nuditatea și se caracterizează prin chat interactiv, joculețe și aplicații pentru creșterea încasărilor. În această situație modelul își desfășoară activitatea la o adresă web publică, plină de participanti, și oricine se poate alătura ca și spectator și poate începe să converseze, modelul interacționând astfel cu o gamă foarte variată de membri. De asemenea, există și opțiunea unei sesiuni private. Fiind un serviciu de FreeChat, remunerația provine din tipsuri și sesiuni private, site-ul oferind un procent fix de 50% din încasări.

Cel de-al doilea tip de serviciu, PREMIUM videochat online România, este construit în jurul conceptului de spectacol privat. Se axează pe conversație și pe apropiere și crearea unei conexiuni intime între model și membru. Site-urile Premium se încadrează pe stilul Glamour, iar remunerația se face prin fidelizarea membrilor cu ajutorul aplicațiilor pe mobil.

Vino acum în echipa EliteAgency Studio Videochat București și transformă-ți visul în realitate! Tu îți faci job-ul și noi ne ocupăm de restul! Alone we can do so little, together we can do so much.

Distribuie Articolul

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Skype
Email
Open chat
Doresti sa stii ce prespune job-ul de model la Elite Agency? Sunt Ana si sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile despre cum poti castiga un minim de $3000/lună, despre cum poti primi BONUSUL DE ANGAJARE / RECOMANDARE de $1000*, sau cum poti colabora cu Elite Agency!

Suntem online, raspunde acestui mesaj si fa din Elite Agency alegerea ta!